ROPSKAUPPA.FI                              
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 10574
perjantai, 26 heinäkuu 2019 20:10

RoPS Naiset kohti helteistä Joensuuta – kokoonpanoon lisävahvistusta Oulusta

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Naisten Ykkösen ottelussa FC Hertta- RoPS Naiset lauantaina 27.7. klo 14.00 on odotettavissa kuumaa peliä ainakin helteisten olosuhteiden osalta.

Uusi viikko ja uudet kujeet. Edellisen viikon PK-35 pelin pettymykset on käyty joukkueessa läpi. Treeneissä fokusta on käännetty omaan peliin ja sen kehittämiseen.

- Viime viikon tapaiset pelit on aina kovia paikkoja pelaajille ja niistä palautuminen vaatii psyykkisiä taitoja ja tunteiden hallintaa. Alkuviikosta käytiin tosi hyviä keskusteluja pelaajien kanssa siitä pelistä. Torstaina meillä olikin jo parhaimmat treeni pitkään aikaan, saatiin harjoiteltua niitä teemoja, joihin meidän pitää nyt keskittyäkin. Näin valmentajan näkökulmasta joukkueessa on hyvä henki kovasta viime viikosta huolimatta.

- Pieniä muutoksia on tehty nyt tähän tulevaan peliin, joilla yritetään parantaa meidän hyökkäyspelaamista, päävalmentaja Liisa-Maija Rautio kommentoi.

Joensuussa RoPS:ia odottaa FC Hertta, joka löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta seitsemänneltä sijalta. RoPS on tähän mennessä kerännyt tililleen viisi pistettä joensuulaisia enemmän. Huhtikuussa joukkueiden edellisessä kohtaamisessa joensuulaiset kaatuivat Keskuskentällä numeroin 6-1. FC Hertan kausi on kuitenkin ollut nousujohtoinen, joten Mehtimäen kentälle on asteltava pelivalmiina.

Viime viikkoon verrattuna kokoonpanosta puuttuu Neea Mäkelä. Maalivahti Juuli Varis sen sijaan on mukana joukkueessa Joensuussa. Uutena pelaajana RoPS:n joukkueeseen liittyy Stina Virkkala lainasopimuksella ONS:sta. Virkkala on liittynyt joukkueeseen mukaan kuluvalla viikolla ja päässyt jo osallistumaan treeneihin Rovaniemellä.

- Todella reipas ja erittäin ahkera pelaaja, tekee kaikkensa puolustus- ja hyökkäyssuuntaan. Todella motivoitunut persoona ja urheilija, mahtavaa saada tälläinen tyttö meidän joukkueeseen matkaan, Rautio kuvailee Virkkalaa.

Luettu 1883 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309