ROPSKAUPPA.FI                              
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 10574
lauantai, 13 heinäkuu 2019 18:38

PKKU tasasi keskinäisten otteluiden voitot Tuusulassa

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Oonakaisa Ämmälä teki Tuusulassa kauden kolmannen maalinsa Oonakaisa Ämmälä teki Tuusulassa kauden kolmannen maalinsa

Viikko sitten RoPS Naiset kaatoi PKKU:n kotona vakuuttavalla peliesityksellä numeroin 4-0 Naisten Ykkösessä. Tällä kertaa PKKU voitti Tuusulassa pelatun ottelun luvuin 2-1.

Tuusulassa ottelun alku oli RoPS:n kannalta haastava. PKKU:n pelaaja ja RoPS toppari Marianna Kallonen törmäsivät yhteen, eikä Kallonen pystynyt välittömästi tilanteen jälkeen jatkamaan peliä. Peliä ei kuitenkaan vihelletty poikki, minkä seurauksena PKKU pääsi ylivoimahyökkäykseen ja Leena Salmela vei kotijoukkueen 1-0 johtoon ensimmäisellä peliminuutilla. Shokkialku saatin kuitenkin kuitattua tulostaululla nopeasti. Vain kolme minuuttia myöhemmin Ruusa Portaankorva antoi nappisyötön Oonakaisa Ämmälälle, joka tasoitti ottelun.

Pelillisesti ensimmäinen puoliaika oli kotijoukkue PKKU:n hallintaa. Kotijoukkue oli selkeästi tehnyt muistiinpanoja viikon takaisesta pelistä ja reagoinut tekemiinsä havaintoihin. RoPS sen sijaan ei ensimmäisellä puoliskolla pelannut omaa parasta peliään. Salmela viimeisteli ottelun voittomaaliksi jääneen toisen osumansa hieman puolentunnin pelin jälkeen.

- Ensimmäinen puoliaika oli meiltä ehkä kauden huonoin tähän mennessä. Jotenkin oltiin jalat telineissä ja peli oli sitä kautta sekavaa. Tauolla heräteltiin ja todettiin että nyt pitää alkaa tehdä töitä. Sitä kautta saatiinkin luotua muutama vaarallinen maalintekopaikka ja vietyä paine PKKU:n maalille, analysoi RoPS päävalmentaja Liisa-Maija Rautio ottelun päätteeksi.

Toiselle puoliajalle kentälle saapui tasoitusta tosissaan metsästävä RoPS. Tolppaa lähemmäs tasuria ei kuitenkaan lopulta päästy ja PKKU tasoitti näin keskinäisten otteluiden voitot.

- Todella harmissaan ollaan tällä hetkellä näistä pistemenetyksistä. Toisella puoliajalla tytöt teki kaikkensa tasurin eteen. Siihen tekemiseen olen todella tyytyväinen, jos sellaista olisi saatu ensimmäisellekin puoliajalle, niin oltaisiin varmasti hallittu tuota palloa. Aktiivisen tukipelaamisen puute pallolliselle oli se meidän ensimmäinen ongelma tänään. Otetaan nyt tästä mukaan opit siitä, miten voidaan paremmin valmistautua näihin vieraspeleihin.

- Mutta nyt unohdetaan tämä peli ja aletaan keskittyä PK-35 Helsingin kaatamiseen kotona, Rautio päättää.

Seuraavan kerran RoPS pelaa lauantaina 20.7. RoPS – PK-35 ottelu käynnistyy Keskuskentällä klo 13.00.

Luettu 1447 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309