ROPSKAUPPA.FI                              
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 10574
perjantai, 05 heinäkuu 2019 13:03

RoPS Naiset palaa kesätauolta – PKKU:n kanssa kamppaillaan tärkeistä pisteistä

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPS ja PKKU kohtaavat toisensa peräkkäisinä viikonloppuina ensin lauantaina 6.7. klo 13.00 Rovaniemellä ja viikkoa myöhemmin Tuusulassa.

Naisten Ykkönsen kausi 2019 lähenee puoliväliään, kun sarjan 11. kierroksen ottelu RoPS – PKKU pelataan lauantaina Keskuskentällä. RoPS Naisten nuori joukkue voi olla asetettuihin tavoitteisiin nähden tyytyväinen omaan alkukauteensa. Näin arvioi myös joukkueen päävalmentaja Liisa-Maija Rautio:

- Joukkueen kanssa yhdessä käytiin läpi, että muutama sellainen peli oli, josta meidän olisi pitänyt saada voitto. Mutta todella, todella lähellä ollaan meidän tavoitetta.

- Tässä sarjassa on selkeät kolme joukkuetta, jotka on dominoivia mutta lähtökohtaisesti lähdetään hakemaan kaikista peleistä kolmea pistettä. Kaikki muut joukkueet on tasaisia meidän kanssa.

Tasaisen kova vastus on luvassa myös lauantain ottelussa. Keski-Uusimaalaisten ja rovaniemeläisten tuplakohtaamisissa jaetaan tärkeitä pisteitä. RoPS on tällä hetkellä sarjataulukon kuudennella sijalla, kun vierailija PKKU löytyy yhtä sijaa ylempää viitospaikalta, vain kahden pisteen erolla. Odotettavissa on kaksi hyvätasoista ja tasaväkistä ottelua.

- Tytöt sanoi hyvin, että PKKU:ta vastaan on aina kiva pelata. Pyrkivät aina pelaamalla pelaamaan eikä ole mitään ”mitä sattuu” futista. Hirveästi ei ole tietoa, minkälainen joukkue PKKU on tällä kaudella, kun nämä joukkueet muuttuu niin kovasti kausittain. Pääpiirteittäin tulee varmasti olemaan tasainen peli, mutta näen kyllä että tämä on se paikka, josta vedetään ne kolme pistettä ja lähdetään ehdottomasti voittamaan ottelua.

-Aika hyvä buusti on päällä, tämä heinäkuu on meille erittäin otollinen kuukausi koska me saadaan kaikki ulkopaikkakuntalaisetkin pelaajat tänne harjoittelemaan ja päästään oikeasti kehittämään niitä osa-alueita mitä pitääkin, Rautio kommentoi.

Hyökkääjä Ruusa Portaankorva palaa jälleen RoPS kokoonpanoon lainasopimuksella ONS:sta. Loukkaantumisten vuoksi kokoonpanosta sivussa ovat Milja Fräki, Julia Heino, Tinja Jokelainen ja Iines Ollitervo. Lisäksi Neea Mäkelä on lauantain ottelusta sivussa.

Luettu 1839 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309