ROPSKAUPPA.FI                              
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 10574
sunnuntai, 16 kesäkuu 2019 13:07

RoPS haastaa sarjakärki PK-35 Vantaan vieraissa

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS:n kausi Naisten Ykkösessä lähenee puoliväliä, kun kauden kymmenes ottelu pelataan sunnuntaina Vantaalla PK-35 Vantaan vieraana.

Viime kaudella Naisten Liigan mestaruuden voittanut PK-35 Vantaa on heti kättelyssä osoittanut olevansa todella kovatasoinen joukkue Naisten Ykköseen. Vantaalaiset ovat pelanneet kauden yhdeksän ensimmäistä otteluaan ilman pistemenetyksiä. Kotikentällä vantaalaisten verkkoon maalin on toistaiseksi onnistunut tekemään vain HPS. Myös päävalmentaja Liisa-Maija Rautio toteaa ennakkoasetelmien otteluun olevan RoPS:lle kovat:

- Vaikka haaste on kova niin silti me lähdetään pelaamaan omaa peliä. Ei mitään erikoiskikkoja vaan omaa peliä ja katsotaan mihin se johtaa.

Vaikka tiedossa on kova haaste, pääsee RoPS lähtemään sunnuntain otteluun hyvältä pohjalta viime viikkoisen vahvan peliesityksen jälkeen. Kotipeli HauPa:a vastaan oli onnistunut suoritus koko joukkueelta. Samantapaisella esityksellä sekä tarkalla puolustuspelaamisella RoPS:lla on mahdollisuus haastaa vahva kotijoukkue. Vantaalaiset ovat tottuneet iskemään otteluissaan useita maaleja, joten RoPS:n kannalta yhdeksi ottelun kulmakivistä nousee mitä todennäköisimmin oman maalin varjeleminen.

- Kokonaisuudessaan tosi luottavaisin mielin kuitenkin, loistavaa päästä pelaamaan. Positiivinen ilmapiiri joukkueessa, ei mitään paniikkia havaittavissa. Sitten kun 90+ minuuttia on pelattu, niin tulostaulusta nähdään mikä on tilanne, Rautio kommentoi.

Edelliseen otteluun verrattuna kokoonpanoon palaavat Hulda Kuustie ja Juuli Varis. Nea Tenno taas on sunnuntain ottelusta sivussa sairastumisen vuoksi.

Luettu 1596 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309