×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 10574
perjantai, 07 kesäkuu 2019 20:25

Sarjanousija HauPa Rovaniemelle – RoPS kotivoiton metsästykseen!

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Lauantaina 8.6. klo 13.00 käynnistyvä Naisten Ykkösen ottelu RoPS – HauPa on RoPS:n viimeinen kotipeli ennen kuukauden mittaista kotiottelutaukoa. Seuraavan kerran RoPS Naiset pelaa Keskuskentällä heinäkuun ensimmäisellä viikolla.

Lähtökohdat lauantain peliin ovat sarjataulukon perusteella hyvin tasaiset. Joukkueiden välinen piste-ero kahdeksan pelatun ottelun jälkeen on kolme pistettä RoPS:n hyväksi. Hieman näkyvämpää eroa löytyy sen sijaan maalierotilastoista. Tälle kaudelle Naisten Ykköseen noussut HauPa on kärsinyt kauden alussa sarjan kärkijoukkueita vastaan pari suurilukuisempaa tappiota, joiden myötä joukkueen maaliero on -12, kun RoPS:n vastaava lukema on -3. Tehtyjä maaleja joukkueilla on kuitenkin lähes saman verran, HauPalla 10 ja RoPS:lla 11.

Edellisessä ottelussaan haukiputaalaiset nollasivat kotonaan GBK:n ja ottivat 2-0 voiton. RoPS:n viime viikon 0-0 tasapeli TuWe:a vastaan kotona jätti joukkueen nälkäiseksi ja lauantaina tähtäimenä on kotivoitto. Tällä viikolla Rovaniemellä järjestettävä suuri lasten ja nuorten lentopallotapahtuma Power Cup on tarkoittanut muutoksia myös RoPS:n treeniviikkoon.

- Tämä viikko on harjoiteltu vähän erillä tavalla Power Cupin myötä. Kokoonpanoon ja pelipaikkoihin on tehty pieniä muutoksia.

- Hyvällä fiiliksellä ja ihanalla aurinkoisella kelillä lähdetään pelaamaan Haukiputaan Palloa vastaan, kommentoi päävalmentaja Liisa-Maija Rautio.

RoPS:n kokoonpano kokee lauantain peliin muutamia muutoksia. Ruusa Portaankorvan lainasopimus päättyi viime viikolla ja Portaankorva palaa ONS:n riveihin. Hulda Kuustie ei ole lauantaina pelaavassa kokoonpanossa ONS:n ja HauPa:n välisestä farmisopimuksesta johtuen. Lisäksi sivussa ovat Iines Ollitervo ja Juuli Varis sekä pitkäaikaistoipilaat Julia Heino, Tinja Jokelainen ja Miljä Fräki.

Luettu 1133 kertaa