ROPSKAUPPA.FI                              
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 10574
torstai, 30 touko 2019 21:42

RoPS ja TuWe jakoivat pisteet tasaisen väännön jälkeen – kova tuuli pelaajien kiusana

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPS:n aloituskokoonpano TuWe-ottelussa RoPS:n aloituskokoonpano TuWe-ottelussa

Kova puuskittainen tuuli toi oman mausteensa RoPS:n ja TuWe:n väliseen Naisten Ykkösen otteluun helatorstaina. Tasaväkinen peli päättyi maalittomana 0-0 (0-0).

- Tasainen ottelu, ei pelattu hyvin eikä pelattu huonosti. Yksi piste kuitenkin ja se on aina parempi kuin ei yhtään, totesi RoPS.n päävalmentaja Liisa-Maija Rautio pelin jälkeen.

TuWe pyrki ottelun alusta lähtien häiritsemään RoPS:n avauspelaamista useamman pelaajan korkealla ja aktiivisella prässillä. Ensimmäisen puolen tunnin aikana RoPS pääsi pariin otteeseen murtamaan vierailijoiden prässin ja etenemään maalintekoetäisyyksille. Todelliset maalintekopaikat jäivät lopulta kummallakin joukkueella ottelun ensimmäisellä puoliskolla vähiin.

- Vastustaja kun prässäsi korkealta niin ensimmäisellä puoliajalla ei ihan löydetty keinoja päästä niihin isoihin tiloihin. Tauolla käytiin sitä läpi mutta toisella puoliajalla voimistunut tuuli teki puolipitkistä avauksista tosi hankalia. Meidän pitää vaan löytää ratkaisut tällaisiin peleihin, kun vastustaja prässää noin korkealta. Miten se prässi aukaistaan ja mistä löydetään tila, Rautio kommentoi.

Toisella puoliajalla vaarallisimmat maalintekopaikat rakenteli myötätuuleen pelannut vierailija TuWe. Kotijoukkueen parhaana pelaajana palkittu Roosa Karppinen pelasi kuitenkin RoPS:n maalilla jälleen vahvasti ja piti maalinsa torjunnoillaan puhtaana. Vahvistunut vastatuuli vaikeutti selkeästi RoPS:n pelaamista ja turkulaisten prässin purkamista jälkimmäisellä puoliajalla.

- Tyytyväinen olen siihen, että meillä on tasaisia pelaajia joukkueessa. Voidaan käyttää vaihtoja eikä pelin taso tipu. Saana Valkama, Anni Ollila ja Enni Yli-Suvanto tulivat hyvin sisään toisella puoliajalla. Hankala peli ja tuuliolosuhde oli kyllä meitä vastaan toisella puoliajalla.

- Tästä lähdetään taas parantamaan. Luotan tyttöihin todella ja koko ajan on menty eteenpäin. Ensi lauantain HauPa peliin ehditään myös palautua vähän paremmin, Rautio lisää.

Kentälle ja kentän laidalle saatiin ottelussa reippaita ja upeita vierailijoita. Pallotyttöinä pelissä toimivat FC Santa Claus Junioreiden Tytöt 2011/12 -joukkue. Puoliaikojen välissä Keskuskentällä taas nähtiin Sirkus Taika-Ajan Iipin ja Kertun mahtava nojatuoliakrobatia -esitys.

RoPS Naiset pelaa seuraavan kerran kotona jo ensi viikon lauantaina 8.6. RoPS-HauPa peli pyörähtää käyntiin Keskuskentällä klo 13.00.

Luettu 1320 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309