ROPSKAUPPA.FI                              
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 10574
torstai, 30 touko 2019 00:30

RoPS kohtaa TuWe:n Keskuskentällä - molemmilla joukkueilla alla maukkaat voitot

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS Naiset saavat helatorstaina vieraita etelärannikolta Turusta, kun TuWe matkaa Rovaniemelle. Naisten Ykkösen ottelu käynnistyy klo 13.00. Puoliaikojen välissä Keskuskentällä esiintyy Sirkus Taika-aika.

Helatorstain kamppailuun lähdetään voitto takataskussa, kun GBK kaatui Kokkolassa viime lauantaina luvuin 1-2 (1-1). Kotijoukkue sai peliin hyvän alun korkean prässin kautta mutta pelin edetessä RoPS piti vahvalla peliesityksellään ottelua otteessaan ja loi useita maalintekopaikkoja etenkin ottelun toisella puoliajalla. RoPS:n maaleista vastasivat Nea Tenno ja Sanna Rautio. Päävalmentaja Liisa-Maija Rautio oli tyytyväinen joukkueen peliin:

- Nea Tennolta hyvä yksilösuoritus 1v1 tilanteessa ja hieno viimeistely. Nuori pelaaja ensimmäistä kertaa aloituskokoonpanossa Naisten Ykkösessä ja siitä heti maali. Tasoitus tuli aika kyseenalaisesta tilanteesta tuomitusta rangaistuspotkusta. Peli alkoi kuitenkin kääntyä koko ajan enemmän meille ja saatin monta todella hyvää maalipaikkaa. Etenkin meidän keskikenttäpelaajat Oonakaisa Ämmälä ja Olga Haataja on parantaneet peliä koko ajan peli peliltä. Kokonaisuudessaan koko joukkue pelasi hyvin. Tärkeä voitto oli koko joukkueelle.

Turusta Rovaniemelle matkaava TuWe otti kauden avausvoittonsa kotonaan viime lauantaina voitettuaan FC Hertan 5-2. Tätä ennen turkulaisten tilillä oli kolme tappiota ja kaksi tasapeliä. Viime kauden keskinäisissä kohtaamisissa molemmat joukkueet pitivät vierasjoukkueen maalisarakkeet nollissa ja voittivat omat kotipelinsä. Helatorstain otteluun kumpikin joukkue lähtee tavallista lyhyemmällä valmistautumisajalla.

- Hirveän monta treeniä ei pelien välissä ehditty vetää mutta näillä mennään. Lauantain pelissä koko joukkue pelasi tasokkaasti ja hyvällä itseluottamuksella. Helatorstaina lähdetään hakemaan TuWe pelistä kolmea pistettä, Rautio kommentoi.

RoPS kokoonpanosta ovat poissa pitkäaikaistoipilaat Tinja Jokelainen, Julia Heino ja Milja Fräki.

Luettu 1538 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309