ROPSKAUPPA.FI                              
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 10574
lauantai, 25 touko 2019 00:21

RoPS Naiset GBK:n vieraaksi Kokkolaan – odotettavissa tasainen ottelu

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS Naisten pelit Naisten Ykkösessä jatkuvat lauantaina 25.5. Kokkolassa GBK:n vieraana.

RoPS Naisten rannikon vieraspelimatkat jatkuvat tällä viikolla Kokkolassa. Sarjataulukon ja edellisten kausien keskinäisten kohtaamisten pohjalta luvassa on tasainen ottelu.

- Innolla odotetaan ottelua. Tavoitteena on, että pystytään panostamaan hyökkäyspelaamiseen ja viimeistelyyn sekä olemaan vaarallisia ja sitä kautta tekemään GBK:n puolustamisesta vähän vaikeampaa. Pyritään saamaan pelaajista kaikki irti. Fiilis ja lähtökohdat peliin on meillä hyvät.

- GBK:ta vastaan on ollut tosi tasaisia pelejä nyt aikaisempina kausina, varmasti on tulossa taisteluilmeeltään hyvä ottelu, päävalmentaja Liisa-Maija Rautio ennakoi.

GBK on kerännyt kauden alun kuudesta pelaamastaan ottelusta neljä pistettä. Vaikka pisteitä ei kokkolalaisille ole liialti kertynyt, ovat GBK:n pelit parin viikon takaista HPS ottelua lukuun ottamatta olleet pääsääntöisesti tasaisia ja vähämaalisia. Viime kauden keskinäiset ottelut RoPS:n ja GBK:n välillä olivat  pelillisesti ja tuloksellisesti tasaisia. RoPS onnistui kuitenkin ottamaan molemmista otteluista täydet pisteet.

RoPS:n loppuviikkoon vaihtelua toi aluejoukkueen valmentaja Valtteri Kumpuniemien vierailu RoPS Naisten treeneissä torstaina ja perjantaina. RoPS Naisista aluejoukkuetoiminnassa mukana tällä kaudella ovat olleet Nea Tenno, Saana Valkama ja Anni Ollila. Rautio näki Kumpuniemen visiitin erittäin tervetulleena:

- Valtterin vierailu oli tosi positiivinen. Hän näki vähän miten me treenataan ja meille tuli tosi hyviä keskusteluja. Lisäksi käytiin myös vähän läpi niitä meidän pelaajia, jotka ovat olleet aluejoukkuetoiminnassa mukana.

Edellisiin otteluihin verrattuna RoPS kokoonpanossa tapahtuu pari muutosta. Juuli Varis palaa Kokkolassa rosteriin. Kokoonpanosta sen sijaan puuttuvat loukkaantumisten vuoksi Neea Mäkelä ja Iines Ollitervo sekä edelleen pitkäaikaispotilaat Julia Heino, Tinja Jokelainen ja Milja Fräki.

Luettu 1416 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227