ROPSKAUPPA.FI                              
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 10574
tiistai, 21 touko 2019 13:01

Kick Off tapahtuma käynnisti RoPS Nappuloiden kesäkauden!

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Ounashalli täyttyi sunnuntaina 19.5. hulinasta ja vilskeestä RoPS Nappuloiden KicK Off tapahtumassa.

Sadat nappulat sekä vanhemmat ja sisarukset saapuivat vuorollaan käynnistämään kesän nappulakautta sunnuntain Kick Off tapahtumaan. Omista tunnettujen jalkapallojoukkueiden mukaan nimetyistä nappularyhmistä löydettiin niin vanhoja kuin uusiakin kavereita.

Liikettä, ääntä ja naurua riitti, kun parhaimmillaan käynnissä oli yhtä aikaa kahdeksan eri peliä. Kick Off päivänä keskityttiinkin pelkästään pelaamiseen. Kesän aikana nappulat pääsevät pelaamisen lisäksi kokeilemaan erilaisia junnuille sopivia harjoituksia. 

Ilo ja innostus paistoivat peliin uppoutuneiden nappuloiden kasvoilta läpi Kick Off tapahtuman. Luvassa onkin varmasti yhteinen hauska Nappulakesä!

IMG 1399

Jokaiselle nappulalle jaettiin tapahtumassa oma pelipaita, jalkapallo ja RoPS kausikortti.

 

IMG 1352

RoPS Nappuloissa on ryhmiä sekä tytöille että pojille. Nuorimmat nappulat ovat nelivuotiaita, isoimmat nappulat taas ovat 12-vuotiaita.

 

IMG 1408

Vanhemmat pääsivät seuraamaan nappuloiden menoa kentän reunoilta.

Luettu 1244 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227