ROPSKAUPPA.FI                              
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 10574
sunnuntai, 19 touko 2019 08:05

HPS tyly vierailija – RoPS:n nuorilta pelaajilta hyviä esityksiä

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPS:n aloituskokoonpano HPS ottelussa RoPS:n aloituskokoonpano HPS ottelussa

Vierasjoukkue HPS:n ottelun alku oli armottoman tehokas. Hurjalla maalierolla Naisten Ykkösessä etenevät vieraat voittivat ottelun 6-0 (4-0). RoPS taisteli sinnikkäästi läpi ottelun kotiyleisön tuella.

HPS oli pelin alusta asti odotetun vaarallinen ja tehokas. Vierailijoiden ensimmäinen maali syntyi jo parin minuutin pelin jälkeen, kun helsinkiläisten pitkä syöttö keskialueelta pääsi yllättämään RoPS puolustuksen ja Ella Andberg teki ensimmäisen ottelun kolmesta maalistaan. Ottelun alku oli HPS:lta vahva ja seitsemännen peliminuutin kohdalla joukkue laukoi jo kolmen maalin johtoon.

- Kyllähän me tiedettiin jo etukäteen, että HPS on kova ja me lähdettiin taistelemaan. Alku oli katastrofi. Aika harvoin näkee, että tulee vastustajalle kolme maalintekotilannetta ja heti tekee kaikista sisään, päävalmentaja Liisa-Maija Rautio kertoi pelin jälkeen.

- Vastustaja oli yksinkertaisesti fyysisempi ja taidollisempi joukkue. Meidän tytöt taisteli kuitenkin loppuun asti ja toiselle puoliajalle pallollinen pelaaminen parani, siitä olin tosi tyytyväinen.

RoPS:n osalta ottelu sisälsi lähinnä puolustuspelaamista. Molempien puoliaikojen lopussa myös omaa pelinrakentelua saatiin paremmin käyntiin. Toisella puoliajalla tehdyt vaihdot toivat RoPS:n peliin uutta virtaa ja puoliajan loppupuolella kotijoukkue sai luotua muutamia maalintekopaikkoja. Lopulta maalisaraketta ei kuitenkaan saatu ottelussa avattua.

- Meidän nuoret pelaajat tuli todella loistavasti sisään toisella puoliajalla. Erityisesti Nea Tennolta aivan loistava suoritus. Saana Valkamalta myös loistava sisääntulo topparin paikalle ja Anni Ollila sai pari maalintekotilannettakin.

- Iso kiitos myös rovaniemeläisille katsojille, hienoa positiivista kannustusta tulee sieltä, Rautio lisää.

RoPS pelaa seuraavan kerran lauantaina 25.5. Kokkolassa GBK:n vieraana. Seuraava kotiottelu RoPS - TuWe pelataan helatorstaina 30.5.

Luettu 1960 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309