ROPSKAUPPA.FI                              
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 10574
perjantai, 17 touko 2019 12:53

HPS sarjan kärkisijoilta Rovaniemelle – RoPS:n hyökkäyspäähän lisävahvistusta ONS:sta

Arvostele tätä artikkelia
(1 ääni)
#15 Neea Mäkelä & #8 Pirita Väinämö #15 Neea Mäkelä & #8 Pirita Väinämö
Naisten Ykkösen pelit jatkuvat Rovaniemen Keskuskentällä lauantaina 18.5. klo 13, kun RoPS:n vieraaksi matkaa Helsingin Palloseura. RoPS lähtee otteluun sarjataulukon viidenneltä ja HPS toiselta sijalta.

Viime viikon vastoinkäymiset on joukkueen sisällä käsitelty ja kaikki ajatukset on suunnattu täysin kohti lauantain kotipeliä. Päävalmentaja Liisa-Maija Rautio on tyytyväinen joukkueen tekemiseen:

- Intensiteetti treeneissä on ollut loistava ja fiilis joukkueessa on edelleenkin todella hyvä. Haastava viime peli käsiteltiin nopeasti ja tytöt on handlanneet tilanteen todella hyvin.

Tämän viikon vastustaja HPS on napannut alkukaudella voittoja sekä kunnostautunut etenkin maalinteossa. Joukkueen maaliero neljän pelatun ottelun jälkeen on sarjan paras, 20-1. Ei siis ihmekään, että maalipörssin kärkisijoilta löytyy useita HPS:n pelaajia. Piikkipaikkaa maalintekijöiden tilastoissa jakavat tällä hetkellä viidellä maalilla HPS:n Piipa Kämppi ja Hanna Onufriew, PK-35 Vantaan Roosa Bröijer sekä tietenkin RoPS:n Pinja Spets. Kentältä löytyy lauantaina siis kosolti maalintekovoimaa, mikä tulee testaamaan joukkueiden puolustuspeliä. RoPS:n puolustuspään pelaaminen on kehittynyt peli peliltä haluttuun suuntaan ja HPS tarjoaa tehdylle työlle kenties sen kovimman mahdollisen testin.

- HPS:lla on teknisellä puolella paljon osaamista ja kokeneita pelaajia. Tiedetään, että kova on vastus mutta me lähdetään nuorena joukkueena haastamaan ja pyrkimys on tietenkin ottaa kolme pistettä kotiin. Lähtökohtaisesti meidän pitää puolustaa tiiviinä ja huolehtia boksin puolustaminen todella hyvin. Kun me pelataan omalla tasolla niin meillä on kaikki mahdollisuudet, ennakoi Rautio.

Kokoonpanon pitkäaikaisempia poissaolijoita ovat Tinja Jokelainen, Julia Heino ja Milja Fräki. Edellisessä ottelussa loukkaantuneen Fräkin murtunut jalka on leikattu ja hän on peleistä sivussa loppukauden ajan. Hyökkäyspäähän syntynyttä vajetta täyttämään RoPS:n joukkueeseen liittyy lainasopimuksella ONS:n Naisten Liiga joukkueesta hyökkääjä Ruusa Portaankorva. Rautio avaa hankinnan taustoja:

- Nyt kun Milja loukkaantui niin Anni Ollila oli joukkueen ainoa selvä hyökkääjä. Anni on vielä nuori pelaaja, joten hänen tuekseen sille pelipaikalle haluttiin mukaan vielä kokeneempikin hyökkääjä. Meillä on hyvää yhteistyötä ONS:n kanssa ja sieltä saatiin vinkkiä Ruusasta.

 - Ruusa on todella työteliäs, positiivinen ja urheilullinen pelaaja, joka on mahtava lisäpalikka meidän joukkueeseen. Kentällä Ruusan halukkuus maalintekoon näkyy hänen pelaamisessaan ja boksissa hän on todella vaarallinen, Rautio kertoo.

Luettu 2140 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309