ROPSKAUPPA.FI                              
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 10574
lauantai, 11 touko 2019 21:03

Vaasasta niukka tappio – RoPS Naisilta hyvää pelaamista epäonnen keskellä

Arvostele tätä artikkelia
(2 ääntä)
#12 Roosa Karppinen palasi RoPS:n tolppien väliin ja pelasi hyvän ottelun #12 Roosa Karppinen palasi RoPS:n tolppien väliin ja pelasi hyvän ottelun

FC Sport-j voitti lauantain ottelun Vaasassa 1-0 (1-0). Pelin hallinnasta huolimatta RoPS leiriin epäonnea toivat ikävä loukkaantuminen ja hylätty maali.

Pelin kuva oli Vaasassa alusta alkaen melko selvä. Kotijoukkue FC Sport-j puolusti matalalta, kun RoPS rakenteli peliä. Kotijoukkue pystyi kuitenkin estämään RoPS:n murtautumiset parhaille maalintekopaikoille ja odotti samalla vastaiskun paikkoja.

- Taktisella puolella olen tyytyväinen tyttöjen pelaamiseen. FC Sportin matala puolustus toi meille vähän vaikeuksia tilanteen vaihdoissa mutta toisella puoliajalla me reagoitiin siihen hyvin. Kiinnitettiin enemmän huomiota siihen, miten pelataan kun pallo menetetään, kommentoi päävalmentaja Liisa-Maija Rautio ottelun jälkeen.

Jennyfer Myllykoski teki FC Sport-j:n ottelun voittomaaliksi jääneen 1-0 osuman juuri ennen taukoa. Tätä ennen ensimmäisen puoliajan lopulla nähtiin ikävä tilanne, kun Milja Fräki loukkaantui vakavasti. Tilanteessa ei kuitenkaan tapahtunut isoa rikettä. Fräki kuljetettiin kentältä ambulanssilla sairaalahoitoon ja edessä on pitkä tauko.

- Kaikki näkivät heti, että kyseessä on pahempi loukkaantuminen. Se oli henkisesti kaikille kova koettelemus. Joukkue kuitenkin hoiti ja käsitteli tilanteen todella hyvin, Rautio kertaa.

Tämä oli nähtävissä myös kentällä ja toisella puoliajalla pelinhallinta siirtyi lähes täysin RoPS:lle. Ronja Nieminen onnistui myös tekemään tasoitusmaalin, jota ei lopulta kuitenkaan hyväksytty. Pallo kimposi tilanteessa FC Sport-j:n maalin ylärimasta alas maaliin mutta tuomariston näkemyksen mukaan pallo ei ylittänyt maaliviivaa. Ottelun tuomarilinja herätti muutenkin keskustelua molempien joukkueiden taholta.

RoPS loi vielä neljä hyvää maalintekopaikkaa mutta pallo ei tällä kertaa pomppinut Rovaniemeläisten hyödyksi. Epäonnesta huolimatta Rautio näki pelissä paljon hyvää sekä asioita, joita joukkue voi tehdä kentällä vielä paremmin.

- Kokonaisuudessaan pelattiin hyvin, meidän pitää vain olla tilanteissa kovempia, aggressiivisempia pienissä tiloissa ja parantaa 1 vs. 1 pelaamista. Nyt aletaan keskittymään tulevaan HPS peliin.

Seuraavan kerran RoPS Naiset pelaa lauantaina 18.5. Rovaniemen Keskuskentällä. RoPS- HPS ottelu käynnistyy klo 13.

Luettu 1889 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309