×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 10574
torstai, 02 touko 2019 17:12

Naisten Ykkönen jatkuu lauantaina - RoPS Naisia matkaa haastamaan Ilves/2

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Pirita Väinämö ja RoPS Naiset lähtevät hakemaan voittoa ensimmäisestä keskinäisestä Ilves/2 kohtaamisesta Pirita Väinämö ja RoPS Naiset lähtevät hakemaan voittoa ensimmäisestä keskinäisestä Ilves/2 kohtaamisesta

RoPS Naiset pelaavat kauden toisen kotiottelunsa vappuviikon lauantaina 4.5. klo 13 sarjanousija Ilves/2:ta vastaan.

Kolmen pelatun ottelun jälkeen RoPS lähtee Ilves/2 peliin tuloksellisesti hyvistä asemista kahden perättäisen voiton myötä. Tämän lisäksi joukkueen peliesitys on hioutunut ottelu ottelulta haluttuun suuntaan, näin toteaa myös päävalmentaja Liisa-Maija Rautio:

- Pallollinen pelaaminen on mennyt peli peliltä valtavasti eteenpäin. Puolustuspelaaminen on sellainen osa-alue, jota halutaan vielä viilata kuntoon. Henki joukkueessa on tällä hetkellä erittäin hyvä!

RoPS:n tavoin Ilves/2 on nuori joukkue. Kauden avausottelussa HPS:aa vastaan tamperelaisten kokoonpano koostui kokonaan 2000-luvulla syntyneistä pelaajista. Avausvoittonsa Naisten Ykkösessä Ilves/2 nappasi kotikentällään, kun joukkue nousi toisen puoliajan maaleillaan nopeasti tasoihin ja ohi Kokkolan GKB:stä.

RoPS:n kokoonpanoon käytettäviksi palaavat viime viikolla aluejoukkueiden lopputurnauksessa Pohjoisen joukkueessa mukana olleet Anni Ollila ja Saana Valkama. Pieni vamma pitää Nea Tennon tämän viikon sivussa. Poissa ovat myös pitkäaikaispotilaat Tinja Jokelainen ja Julia Heino.

Luettu 1471 kertaa