ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 26 lokakuu 2018 14:59

Liisa-Maija Rautio RoPS Naisten päävalmentajaksi

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Liisa-Maija Rautio RoPS Naisten päävalmentajaksi Kuva: Pasi Pikkupeura

Liisa-Maija Rautio ottaa vastuulleen Rovaniemen Palloseuran Naisten edustusjoukkueen joukkueen. RoPS ja Rautio ovat allekirjoittaneet pelikauden 2019 loppuun kattavan sopimuksen.

Liisa-Maija Rautio on pitkän linjan seuratoimija Rovaniemen Palloseuran väreissä. Alun perin Oulun Nice Soccerista Rovaniemelle muuttanut Rautio on pelannut RoPS-paidassa kaudesta 2012. Raution mukana RoPS nousi Naisten Ykköseen kaudelle 2017.

Kuluneella kaudella RoPS ylsi Naisten Ykkösessä hienosti neljännelle sijalle. Kyseessä on samalla seurahistorian paras sarjasijoitus Naisten edustustasolla.

Pelaamisen ohella "Lispe" on toiminut seurassa mm. tyttöjalkapallokoordinaattorina. Viime vuosina Rautio on myös valmentanut nuorempia tyttöjä.

- Odotan innolla tulevaa tehtävää, Rautio iloitsee uudesta pestistään.

- Olen iloinen ja kiitollinen, että seura tarjosi minulle tätä mahdollisuutta. Olen oman pelaajaurani aikana kiinnostunut yhä enemmän valmentamisesta ja opiskellutkin asiaa.

Päättyneellä kaudella RoPS:n Naiset taistelivat viimeisille kierroksille saakka mahdollisesta liiganoususta. Nousu jäi niukasti tulevien vuosien tähtäimeksi, mutta Rovaniemen Palloseuran tavoite on jatkossakin tarjota omille junioreille selkeä pelaajapolku edustus- ja huipputasolle saakka.

- Odotan, että tulevana vuonna pystyisin auttamaan mahdollisimman montaa pelaajaa saavuttamaan heidän unelmiaan ja välitavoitteitaan, Rautio kertoo näkemyksestään.

- RoPS julkaisi hiljattain myös seuran uuden toimintamallin ja yhteisen RoPS-pelitavan. Tähän tulemme siirtymään portaittain myös Naisten edustusjoukkueen osalta.

Liisa-Maija Rautio jatkaa RoPS Naisten päävalmentajana Olavi Tammimiehen jälkeen. Tammimies toimi naisten päävalmentajan kaudesta 2013 saakka.

Teksti: Pasi Tuutti / Pasi Pikkupeura
Kuva: Pasi Pikkupeura

Luettu 2305 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309