ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 08 elokuu 2018 20:13

RoPS haki vahvistuksen ONS:n liigajoukkueesta - Hulda Kuustie loppukaudeksi Napapiirille

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPS haki vahvistuksen ONS:n liigajoukkueesta - Hulda Kuustie loppukaudeksi Napapiirille Kuva: Pasi Pikkupeura

Naisten Ykkösestä liiganousua tavoitteleva Rovaniemen Palloseura vahvistui lupaavalla nuorella pelaajalla. Oulun Naisfutiksen Hulda Kuustie pelaa loppukauden Napapiirillä.

Hulda Kuustie on ollut pitkään vakiokasvo Suomen tyttöjen hyvin menestyneissä maajoukkueissa. Hän on edustanut myös Oulun Naisfutiksen liigajoukkuetta, mutta loukkaantumisen johdosta peliminuutit ovat jääneet vähiin.

Tällä hetkellä Kuustie on tekemässä vahvaa paluuta pelikentille. RoPS:n päävalmentaja Olavi Tammimies on tyytyväinen saadessaan loppukaudeksi taitavan ja näyttöjä janoavan pelaajalupauksen.

- Hulda on ollut jo pariin otteeseen meidän harjoituksissa, ja hyvältä näyttää, Tammimies kehuu.

- Hän on monipuolinen, pystyy pelaamaan kymppipaikkaa sekä reunapelaajana ja jopa pakkina. Sellaista me haettiinkin. Huldan myötä me saamme enemmän vaihtoehtoja ja lisää kilpailua pelipaikoille.

Tällä kaudella Kuustie on pelannut U18-tyttöjen SM-sarjaa, mutta kaipaa jo kovempia pelejä.

- Tavoite on saada RoPS:ssa paljon minuutteja ja pelejä alle, niin ehkä ensi kaudella pelataan taas Liigaa, Kuustie tavoittelee.

Täysin ei ole hautautunut myöskään haave paluusta maajoukkuepaitaan vielä kuluvan kauden aikana.

- Ainahan mahdollisuudet on, Kuusniemi luottaa.

- Kovasti aion tehdä töitä sen eteen, että pääsisin sinne takaisin mahdollisimman pian. Mutta sitä ennen minulta odotetaan vastuuta RoPS:ssa, ja itsekin haluan kehittyä pelaajana.

Rovaniemen Palloseura on tällä hetkellä Naisten Ykkösessä viidentenä ainoastaan kaksi pistettä toisena olevaa PK-35 jäljessä. Eroa sarjakärki IK-Myranin on vain neljä pistettä. Kautta on pelaamatta kahdeksan ottelua.

Teksti ja kuva: Pasi Pikkupeura

Luettu 3463 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309