ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 25 touko 2018 21:04

Otteluennakko Naisten Ykkönen: RoPS – GBK

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Naisten ykkösen sarjapelit jatkuvat huomenna lauantaina 26.5. klo 13.00. Yksi kierroksen otteluista pelataan Napapiirillä, missä RoPS saa vastaansa hyvässä vireessä hyräilevän Kokkolalaisen GBK:n.

Tasaisesti alkaneessa sarjassa RoPS kerkesi pitää jo hetken kärkipaikkaa nimissään. Kovasti matkustelleen RoPS:n edellisessä ottelussa 19.5. helsinkiläinen HPS kairasi itselleen 3-2 kotivoiton loppusekunnin voittomaalilla, ja otti sarjataulukon kärkipaikan nimiinsä.

Päävalmentaja Olavi Tammimies oli kuitenkin tyytyväinen naisten asenteeseen.

- Jaksettiin painaa 70 minuuttia kovasti, mutta sitten loppui diesel koneesta, Tammimies kertaa.

- HPS oli oikeastaan koko pelin ajan meidän niskan päällä ja sai ottelun edetessä koko ajan enemmän painetta meidän maalia kohden. Se toi tulosta. Ansaittu voitto HPS:lle.

RoPS:n jenkkikärjen Elise Larretin nilkka tuntuu olevan paranemaan päin. Hän oli mukana HPS ottelussa. Sen sijaan maalivahti Juuli-Ilona Varis on reväyttänyt takareitensä ja hänen pelaaminen on epävarmaa.

Huomeninen vastustaja GBK pelasi vielä viime kaudella Naisten liigaa ja on nykyään oululaisen liigaseuran ONS:n farmijoukkue.

GBK näyttäisi tulevan kovaa vauhtia sarjan kärkijoukkueiden joukkoon, vaikka alkukausi ei ollut kokkolalaisille mieleinen. Eolmesta ensimmäisestä ottelusta ei pisteitä tullut, mutta viimeisestä neljästä pelistä on mukaan tarttunut kymmen pistettä, kolme voittoa ja yksi tasapeli.

RoPS ja GBK kohtasivat toisensa viimeksi harjoituskaudella Kokkolassa pelaten ystävyysottelun. GBK voitti tuolloin numeroin 3-2

Teksti: Marko Pirnes

Luettu 2496 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309