ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 27 huhtikuu 2018 18:33

Otteluennakko Naisten Ykkönen: RoPS – TuWe

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Naisten Ykkösen kolmas kierros pyörähtää käyntiin tulevana lauantaina 28.4. RoPS saa vastaansa varsin tutun vastustajan Turusta, kun Turun Weikot astelevat vastaan keskuskentälle klo 13.00.

RoPS:n Naiset metsästävät huomenna kauden ensimmäistä kotivoittoaan. Avauskierroksella sarjan suosikkeihin laskettava PK-35 kävi ryöstöretkellä Napapiirillä,ja vielä tuolloin kolme pistettä matkasivat kohti Vantaata 1-5 tuloksin.

RoPS-kapteeni Pinja Spetsin mukaan joukkue ei tuota ottelua pidempään murehtinut.

- Kauden avaus on käsitelty, videoita on katsottu ja niistä ollaan opittu, Spets tiivistää.

- Jätettiin se peli taaksemme ja keskityttiin tulevaan. Päätimme pelaajien kanssa pitää kauden toista peliä meidän sarja-avauksena, ja lähdettiin siihen otteluun rennoin mielin.

Päätös tosiaan toi tulosta, ja RoPS sai käännettyä kurssin nopeasti. Viikko takaperin kotijoukkue PKKU:lle ei jäänyt jossittelulle varaa. Sarjan toinen ottelu päättyi RoPS:n ansaittuun 0-2 vierasvoittoon. 
Jos RoPS:n alkukausi on ollut jossain määrin kaksijakoinen, niin luultavasti sitä se on ollut myös vierasjoukkue TuWelle. TuWen alkukausi on kulkenut tappioitta, mutta toisaalta voittojakaan ei ole vielä irronnut. Turkulaisten kauden molemmat ottelut ovat päättyneet tasapeliin.

RoPS:n ja TuWen väliset kohtaamiset ovat aina olleet kovia taisteluja viimeiseen vihellykseen asti. Sen myös molemmat joukkueet tietävät. Kapteeni Pinja Spets ei odota ottelulta mitään muuta.

- Kova peli tulossa, Spets uskoo. 

- Lauantaina nähdään periksi antamaton ja taisteleva RoPS. Jos voidaan nauttia, pelata omaa peliä ja omilla vahvuuksilla, niin uskon meidän raapivan täydet pisteet.

Tasaisena alkaneessa sarjassa voitto nostaisi RoPS:n jo lähelle Ykkösen kärkisijoja. Toistaiseksi ainoastaan kolme joukkuetta on selvinnyt sarjasta ilman pistemenetyksiä.

Teksti: Marko Pirnes

Luettu 2016 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309