ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 08 maaliskuu 2018 21:02

Elise Larrett RoPS Naisten vahvuuteen

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

28-vuotias Orlandolainen Elise Larrett saapuu kauden mittaisella sopimuksella vahvistamaan RoPS naisten hyökkäysosastoa.

164 senttinen Elisa Larrett pelasi yliopistojalkapalloa Central Florida yliopiston riveissä 10 maalin keskiarvolla hyökkäyksen kaikilla paikoilla ja myös kymppipaikalla. Valmistuttuaan Bachelor of Science-tutkinnolla erikoistuen liikuntaan Larrett on pelannut naisten MSL-liigaa Orlando Priden ja Boston Breakersin riveissä. Kaudella 2016 Larrett pelasi kauden Sveitsin pääliigaa FC Neunkirchin riveissä.

Pelaamisen ohella Larrett on osallistunut aktiivisesti valmennustoimintaan mm. G2G Sports Academyn palveluksessa niin jalkapallon taitovalmentajana kuin nopeusvalmentajanakin. Samoja tehtäviä hän on hoitanut myös International Pro Soccer Academyn riveissä.

Elise Larrett tulee pelaamisen ohella osallistumaan myös juniorivalmennukseen.

Larrettin vahvuutena on myös vankka yleisurheilutausta. Plakkarissa on yliopiston mestaruuksia ja aluemestaruuksia 100,200 ja 400 metrillä sekä 4x400 metrin viesteissä.

RoPS joutui vahvistamaan hyökkäysosastoaan, kun Julia Heinon eturistiside jouduttiin leikkaamaan ja kausi on ohi ennen sen alkamista.

Elise Larrett saapuu Rovaniemelle kiirastorstaina ja ehtii harjoitella joukkueen kanssa kaksi viikkoa ja pelata yhden harjoitusottelun ennen lauantain 14.4. kotiavausta, johon vastaan saapuu Rami  Rantasen valmentama PK-35 Helsinki.

Teksti: Olavi Tammimies
Kuva: Elise Larrett FC Neunkirchin peliasussa

Luettu 2242 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309