ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 26 touko 2017 17:57

RoPSin naisilla ei ollut jakoa Tikkurilan Palloseuran kanssa

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Tikkurilan Palloseura jätti Rovaniemen Palloseuran pisteittä helatorstaina pelatussa naisten Ykkösen ottelussa. Viime kaudella liigasta pudonnut TiPS vankisti asemiaan sarjan kärkitaistossa voittamalla vieraansa 2-0 (10).

Pääkaupunkiseudun joukkueet ovat viime aikoina olleet tylyjä RoPSille, sillä viime lauantaina Helsingin Palloseura haki täydet pisteet Rovaniemeltä.

- Nyt ei ole paljon seliteltävää. Meillä ei ollut jakoja TiPSin kanssa. Kohtasimme ensimmäisen joukkueen, joka oli jalalla meitä edellä. Joukkueen keskikenttä on täynnä nuorten maajoukkuepelaajia ja hyviä sellaisia, summasi RoPSin päävalmentaja Olavi Tammimies.

TiPS johti ottelua Emmi Sirenin alkuminuuttien rankkarimaalilla liki koko ottelun. Pelikello näytti täyttä 90 minuuttia, kun Leena Salmela purjehti oikealta läpi ja ampui loppunumerot.

RoPSilla on saumoja tasoitukseen 1-0 -tilanteessa, mutta Leila Haapean vaikeaa kulmapotkua ei onnistuttu pistämään TiPS:n maaliin.

Maalivahti Juuli Varis oli RoPSin taistelun ilmentymä, sillä hän sai avausjakson lopulla migreenikohtauksen. Varis taisteli kuitenkin kentällä loppuun asti, vaikka näkemisen kanssa oli ajoittain vaikeuksia.

RoPS ei ehdi juuri lepäilemään, sillä lauantaina odottaa jo kotiottelu Turun Weikkoja vastaan. "Match dayn" kunniaksi tavoitteena on napata kauden neljäs voitto. Ottelu alkaa keskuskentällä klo 13.

Kari Pyykkö

(c) Lapin Kansa

Luettu 1047 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309