ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 19 elokuu 2016 12:10

RoPSin naiset löysi Edemin korvaajan omista

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Vaikka miesten liigan derbyottelu RoPS:n ja PS Kemin välillä pelataan Kemissä, ei Rovaniemen palloilutarjonta jää lauantaina ilman ottelua. RoPS kohtaa Malmin Palloseuran naisten Ykkösessä klo 13.

MPS on kaksi pistettä RoPS:aa edellä ja taistelee kotijoukkueen kanssa samoista sijoituksista sarjan keskivaiheilla. Edellisessä kotiottelussaan Malmi teki kierroksen pommin voittamalla liiganoususta taistelevan JyPK:n puhtaasti 2-0. Voiton takeena oli Hongasta lainattu Jenni Leinonen, joka heti ensimmäisessä pelissään Malmin paidassa teki 1-0 maalin.

Kevätkierroksen ottelu joukkueiden välillä päättyi 2-2 tasapeliin, joten tiukka taistelu on luvassa.

Kotijoukkue on haastavan tilanteen edessä, koska B-tytöillä on samaan aikaan ottelu Varkaudessa ja Esther Edem pelikiellossa. Positiivista kuitenkin on, että Eve Sarajärven polvi on parantunut pelikuntoon, joten Estherin korvaaja löytyy omista joukoista.

Debyyttinsä naisten joukkueessa tekee 14-vuotias huippulupaava Sara Sievistö, jonka otteita valmennus on seurannut pitkään. Saako Sara peliminuutteja, jää nähtäväksi.

Kotijoukkueella on hyvä draivi päällä, edellisessä ottelussa sarjakärki IK Myrania vastaan joukkue tasoitti vajaalla miehistöllä yliajalla lopputulokseen 2-2.

© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 670 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309