ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 13 elokuu 2016 22:37

RoPSin naisille piste, ulosajo ja mutaiset shortsit

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Esther Edem oli monessa mukana RoPSin vieraspelissä. Hän teki maalin molempiin päihin ja joutui lopussa ulos ajetuksi toisen keltaisen kortin myötä. Esther Edem oli monessa mukana RoPSin vieraspelissä. Hän teki maalin molempiin päihin ja joutui lopussa ulos ajetuksi toisen keltaisen kortin myötä. Kuva: Veli-Jukka Mustajärvi

Rovaniemen Palloseura pelasi poikkeuksellisen värikkään naisten Ykkösen ottelun IK Myranin vieraana lauantaina. Pelissä tapahtui liki kaikki mahdollinen ja vesisadeottelun pisteet jaettiin lopulta 2-2 (1-1).

– Hyvä piste kovasta taistelupelistä. Valkoisia shortseja ei ollut kenelläkään pelin jälkeen. Ottelu käytiin melkoisessa mutavellissä, kuvaili RoPSin valmentaja Olavi Tammimies.

Lähtökohdat otteluun olivat Tammimiehen mukaan vaikeat kun Pinja Spets on sivussa jalka kipsissä ja kolme vuotta joukkueen aloituksessa puolustajana pelannut Julianne Arviranta katsoi Simerockin vierasottelua tärkeämmäksi tapahtumaksi.

– Jouduimme heittämään nilkkaleikkauksesta toipuneen Jenni Impiön puolustajaksi, kunnes hän sai uuden tällin leikattuun nilkkaan ja jouduttiin vaihtamaan parikymmentä minuuttia ennen loppua, Tammimies summasi.

Päivän epäonnisin oli RoPSin Nigerian apu Esther Edem, joka vei rovaniemeläiset 0-1 johtoon avausjakson kulmapotkusta.

Toinen jakso alkoi Edemin kannalta murheellisesti kun hän ohjasi märän pallon omaan maaliin keskitystilanteessa. Hänen iltapäivänsä musteni sitten hetki ennen täyttä aikaa kun nigerialainen sai toisen varoituksen ja poistettiin kentältä punaisella kortilla.

– Kävin asiasta keskustelun tuomarin kanssa pelin jälkeen. Esther liukui tilanteessa, kaatui ja pallo osui häntä käteen. Kortti ja ulosajo tuntui kohtuuttomalta tuomiolta. Hän on pois seuraavasta pelistä, Tammimies harmitteli.

RoPSin taistelu tuotti kuitenkin tulosta yliajalla, kun IK Myran oli iskenyt reilun tunnin kohdalla 2-1 johtomaalin. Lisäaikaa oli pelattu jo neljä minuuttia kun RoPS-kapteeni Liisa-Maija Rautio tarjoili kierteisen kulmapotkun. Maalivahti torjui pallon, mutta toppari Emilia Härkönen survoi ruuhkasta 2-2 tasoituksen.

RoPSin kausi jatkuu ensi lauantaina kotiottelulla Malmin Palloseuraa vastaan.

Kari Pyykkö
© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 790 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309