ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 23 heinäkuu 2016 22:27

Sarjakärki oli liian kova RoPSin naisille

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Jalkapallon naisten Ykköstä johtava Kokkola F10 oli kotikentällään odotetun kova vastus Rovaniemen Palloseuralle. Lauantain Kokkolan Keskuskentällä pelattu ottelu päättyi maalein 2–1 (1–0).

F10 pääsi alussa hieman niskan päälle. Avausmaali syntyi rovaniemeläisten virheestä keskialueella. F10 pääsi läpiajoon, ja kanadalaisvahvistus Louise Arseneualt viimeisteli 1–0 osuman. Arseneualtin maalin jälkeen RoPSilla on täydet saumat mennä jopa johtoon, mutta maalintekopaikoista ei onnistuttu.

Toisella puoliajalla RoPS nosti prässiä ylemmäs. Esther Edem liukui puhtaasti, mutta rovaniemeläisten epäonneksi tuomari vihelsi vapaapotkun 16 metristä. Arseneualt latasi pallon takayläkulmaan.

Tämän jälkeen RoPS teki kaksi vaihtoa ja sai taas prässillä luotua maalintekopaikkoja. 74. minuutilla tärppäsi, kun Liisa-Maija Rautio laukoi ylähirteen, ja reboundista Edem viimeisteli kavennuksen.

– Meidän ei tarvitse työntää päätä pensaaseen. Tietysti harmittaa, kun tällaista esitystä ei palkittu pisteillä.

– Valmentajana voin olla tyytyväinen siitä, että joukkue on mennyt askel askeleelta eteenpäin, RoPSin Olavi Tammimies tuumi.

Maalintekijät Arseneualt ja Edem palkittiin joukkueidensa parhaina pelaajina. RoPSista kunnostautuivat myös Liisa-Maija Rautio ja Pinja Spets.

Jaarli Pirkkiö
© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 442 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309