ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 22 touko 2016 14:56

RoPS tuhlaili Raumalla paikkansa – tasapelipiste

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran täydellinen pelinhallinta tuotti vain nihkeän tasapelipisteen jalkapallon naisten Ykkösen vierasottelussa lauantaina Raumalla.

Pallo-Iiroilla ei ollut ottelussa käytännössä yhtään maalintekopaikkaa, mutta RoPSin tuhlailu jätti maalimerkinnät kokonaan tilastoista Äijänsuolla.

– Tämän ottelun pallonhallintaprosentit olivat meille 95-5, mutta sisään ei saatu yhtään tilannetta, hämmästeli RoPSin valmentaja Olavi Tammimies.

Tammimies ynnäsi, että tekopaikat olivat ainakin kymmeneen maaliin.

– Hyökkääjät osuivat tolppaan, ylärimaan, vetivät useamman kerran tyhjän maalin ohi ja kertaalleen vastustajan pää pelasti maalin.

RoPS on pelannut alkukauden piste/ottelu tahtia ja siitä valmennus oli tyytyväinen.

– Olemme varmasti oikeassa sarjassa. Pystymme voittamaan minkä vaan keskikastin joukkueista, Tammimies näki.

RoPSin kokoonpanosta puuttui edellisottelussa nilkkansa murtanut Jenni Impiö ja kuumeessa ollut Marjut Palonen. Meea Kivistö ja Olga Haataja tuurasivat hyvin poissaolijoita.

RoPSin kausi jatkuu ensi lauantaina kotiottelulla jumbona olevaa Turun Weikkoja vastaan. Pelipaikkana on vielä Saarenkylä, sillä keskuskentän uuden keinonurmen korkkaa RoPSin liigajoukkue SJK-ottelussa.

Kari Pyykkö
© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 486 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309