sunnuntai, 01 touko 2016 10:37

IK Myran vei ja RoPS vikisi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPSin maalissa debytoinutta Victoria Christiä ei käynyt kateeksi kun hän joutui poimimaan pallon kuudesti selkänsä takaa. RoPSia kuritti Myranin Amerikan apu Chelsy Swackhamer (oik.) hattutempulla toisella jaksolla. RoPSin maalissa debytoinutta Victoria Christiä ei käynyt kateeksi kun hän joutui poimimaan pallon kuudesti selkänsä takaa. RoPSia kuritti Myranin Amerikan apu Chelsy Swackhamer (oik.) hattutempulla toisella jaksolla. Kuva: Pekka Aho

– Nyt kyllä saatiin kunnon opetus siitä, mitä naisten Ykkönen oikeasti on, tunnusti päävalmentaja Olavi Tammimies taiston tauottua.

Myran on kokenut Ykkösen joukkue kun taas RoPS pyrkii pistesaalistukseen nousijan innolla. Myran tyrmäsi tuon innon lauantaina tyystin.

– Hävisimme kirkkaasti fysiikassa ja kaksinkamppailuissa tuli pelkkää hopeaa. Tämä peli näytti, että jalkapallon myös kamppailu-urheilua. Vastustaja on ehdottomasti Ykkösen parasta A-ryhmää höystettynä hyvillä ulkomaalaisilla, Tammimies summasi.

Kruunupyyläisten Amerikan avuista Chelsy Swackhamer iski toisella puoliajalla puhtaan hattutempun 14 minuutissa. Maalitilastoon pääsi myös toinen amerikkalainen Alexandra Olusanya.

RoPSin kokoonpano ei kokemuksella kerskunut, kun kentällä oli puoli tusinaa B-junioreita. Amerikkalaisvahti Victoria Christ muistaa varmasti debyyttiottelunsa, kun sai poimia pallon kuudesti selkänsä takaa. Häntä tappiosta ei voi silti osoitella. Puolustukselta ei isommin apuja.

Kotijoukkueen ainoa maali syntyi 73. minuutilla, kun Emmi Liias , puski keskityksen verkkoon. Tilannetta edelsi linjamiehen liputus, jota päätuomari ei kuitenkaan huomioinut.

RoPSin pelit jatkuvat ensi lauantaina Malmin Palloseuran vieraana Helsingissä. Tulevalla viikolla joukkue on saamassa harjoitusvahvuuteen vielä yhden pelaajan Kemistä eli Vilma Poutiaisen. Tammimies ei vielä ennakoinut kuinka nopeasti viime kaudella Merilappi Unitedissa pelannut Poutiainen ehtii pelikuntoon.

Kari Pyykkö
© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 373 kertaa