ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 30 huhtikuu 2016 13:06

IK Myran RoPSin naisten vappuvieraaksi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

IK Myran Kruunupyystä on pelannut useamman vuoden menestyksekkäästi naisten Ykköstä. Joukkue aloitti sarjan 4-1 vierasvoitolla Turun Weikoista ja haki vieraspisteen Jyväskylästä 1-1 tasapelillä JyPK:ta vastaan.

IK Myranin kantavia voimia ovat jenkkivahvistukset Jessica Ayers ja Chelsy Swackhamer. Unohtaa ei myöskään sovi nopeaa laituria Alexandra Olysanyaa, joka on kotijoukkueelle tuttu pelaaja parin vuoden takaa pietarsaarelaisen FC Unitedin riveistä.

Joukkue on tunnettu myös erittäin fyysisestä pelistä, joten kotijoukkueen Pinja Spetsin johdolla on varauduttava kovaan taklauspeliin.

RoPS on saanut jenkkiveskarin Tori Christin peliluvan palloliitolta, ja koko kevään sairaslistalla ollut Emilia Härkönen on kuntoutunut myös pelikuntoon.

Sen sijaan Tinja Jokelaisen jaAnna Lehtosen pelikuntoon on vielä matkaa.

Ottelu alkaa Keskuskentällä klo 16.30. Ottelun aikana VIP-tilat ovat avoinna, joten vapun vieton voi aloittaa Keskuskentältä.

 

© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 434 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309