ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 16 huhtikuu 2016 10:28

RoPS Naiset aloittaa Ykkösen kotikentällä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Pinja Spets tuli Merilappi Unitedista vahvistamaan RoPSin divarijoukkuetta. Pinja Spets tuli Merilappi Unitedista vahvistamaan RoPSin divarijoukkuetta.

RoPS saa vastaansa toissavuoden karsintavastustajansa Kouvolan Sudet. Sudet selvitti viime kauden ensimmäisen Ykkösen kautensa säilyttämällä sarjapaikkansa loppujen lopuksi varsin selvästi. Tälle kaudelle Kouvolan Sudet on vahvistunut, ja Susia pidetäänkin yhtenä nousijaehdokkaana.Valmentaja Jari-Pekka Gummeruksen siipien suojiin on tullut jenkkihyökkääjä Carolinen Murrey, Pallokissoissa liigaa pelanneet Kaisla Karppinen ja Ronja Uimi. Joukkueen kantavia voimia oleva Reetta Eronen jatkaa edelleen Susien pelintekijänä.

RoPS lähtee sarjaan nuorella, mutta erittäin urheilullisella joukkueella. Viime kaudesta joukkue on vahvistunut Merilappi Unitedista tulleilla maajoukkuetyttö Pinja Spetsillä, Leila Haapealla ja Jenni Impiöllä. Lisäksi entisiä seuratovereitaan vastaan asettuu myös Marjut Palonen, jolla on myös liigakokemusta Merilappi Unitedista.

Valmennuspuolella joukkue on vahvistunut myös mentaalipuolella, kun joukkueen psyykkiseksi valmentajaksi on saatu mäkimaajoukkueessa ja viime aikoina Woman Volleyssa vaikuttanut Joona Vazana.

© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 812 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309