ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 03 elokuu 2015 07:34

RoPSin naisille niukka tappio GBK:ta vastaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Janette Sieppi (nro 6) iski RoPS Naisten osuman GBK:ta vastaan. Se oli laiha lohtu, sillä vierasjoukkue GBK oli maalin verran parempi. Janette Sieppi (nro 6) iski RoPS Naisten osuman GBK:ta vastaan. Se oli laiha lohtu, sillä vierasjoukkue GBK oli maalin verran parempi. Kuva: Pekka Aho

Rovaniemen Palloseuran naiset hävisivät naisten Kakkosen C-lohkon ottelussa täpärästi lohkon kärkijoukkue GBK:lle maalein 2–1 (1-1).

RoPS joutui pelaamaan yhden naisen vajaalla yli puolet ottelusta.

Kokkolalainen GBK meni ottelussa johtoon 15. minuutilla.

RoPSin tilanne vaikeutui entisestään kahdeksan minuuttia myöhemmin kun joukkue joutui yhden naisen vajaalle.

RoPSin Julianne Arviranta sai punaisen kortin jo ottelun 23. minuutilla.

– Se oli ihan selvä tilanne. Vastustaja oli pääsemässä läpiajoon ja Julianne joutui alimpana pelaajana repimään GBK:n pelaajan kumoon.

– Tuomareilta se oli ottelun yksi harvoista onnistuneista tuomioista. Harvoin haukun tuomareita, mutta nyt kävin pelin jälkeen keskustelemassa heidän kanssaan, RoPS Naisten valmentaja Olavi Tammimies kertoi.

Kotijoukkue RoPS ei alivoimalle joutumisesta lannistunut, sillä Janette Sieppi tasoitti lukemiksi 1-1, kun peliä oli pelattu 29. minuuttia.

Näissä lukemissa mentiin myös tauolle.

RoPS ei saanut kuitenkaan sinnikkäästä taistelusta palkintoa, sillä vieraat iskivät voittomaalin 75. minuutilla.

– Ei voi naisia moittia tämän esityksen jälkeen. Alivoimalla pelaaminen oli naisille uusi tilanne. GBK:lla oli kolme erittäin hyvää yksilöä, jotka pyörittivät hyvin heidän peliä mallikkaasti.

GBK on lohkon selvä ykkönen, RoPS on C-lohkossa toisena.

– GBK menee lohkossa menojaan. Meidän tavoite on olla paras lohkokakkonen, jotta pääsemme karsintoihin, Tammimies kertoi RoPSin naisten loppukauden tavoitteen.

Mikko Kinisjärvi
© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 2566 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309