ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 06 heinäkuu 2015 11:49

RoPSin naiset voittivat viidellä maalilla

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran naiset saivat jäädä hyvillä mielin kolmen viikon sarjatauolle. RoPS voitti Kakkosen vierasottelussa Kauhavan 0–5 (0-4). Julia Heino teki ottelussa kaksi maalia. Maalinteossa onnistuivat myös Eeva-Leena Sarajärvi, Essi Jokelainen ja Olga Haataja. Kun ottelua oli pelattu 32 minuuttia, RoPS johti jo neljällä maalilla.– Peli ratkesi avauspuoliajan kulmapotkutilanteisiin. Teimme niistä hyvin maaleja, RoPSin valmentaja Olavi Tammimies totesi.

– Toisella puoliajalla pelaajat alkoivat jo väsyä. Lauantainen peli ja matkustaminen painoivat jaloissa.

RoPSin naiset ovat Kakkosen sarjataulukossa kolmantena. Sarjaa johtava GBK on kahdeksan pistettä RoPSia edellä. Nousukarsintaan pääseminen eri rovaniemeläisillä ole enää omissa käsissä.

– Kaikki on mahdollista, mutta nousukarsintaan yltäminen vaatisi syksyllä jo tuuriakin ja sitä, että muut joukkueet veisivät pisteitä GBK:lta, Tammimies sanoo.

© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 2562 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309