ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 13 kesäkuu 2015 12:36

Nousijajoukkue Kauhava RoPSin naisten vieraaksi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Viime kaudella Pohjanmaan Kolmosen voittanut Kauhavan Kanuunat saapuu tänään RoPSin naisjoukkueen vieraaksi jalkapallon naisten Kakkosessa.Kauhavalaiset ovat saaneet huomata alun viiden ottelun aikana tason kovuuden kakkosessa. Joukkue on tällä hetkellä C-lohkon peränpitäjänä 1 sarjapisteellä maalisuhteen ollessa 4-13.

Joukkue oli keväällä samassa harjoitusturnauksessa kotijoukkueen kanssa, mutta eri lohkossa, joten kummallekin joukkueelle tämä on ensi kohtaaminen.

Pohjanmaalaiseen tapaan Kanuunat on taisteleva ja kovakuntoinen ryhmä, joka viime otteluiden niukoista tappioista huolimatta saamassa pelinsä oikeille uomille.

Kotijoukkue RoPS on aloittanut sarjan vierasotteluvoittoisesti. Viidestä ottelusta RoPS on pelannut neljä kertaa vieraissa ja ainoastaan yhden kotiottelun, jossa Pallokissat 2 kaatui niukasti 3-2.

RoPS ei ole saanut peliinsä vielä viimevuotista lentoa. Joukkue nuorentui rutkasti ja avauksessa on pääsääntöisesti 5-6 B-tyttöikäistä pelaajaa. Lisäksi samat B-tytöt pelaavat myös Ykköstä.

Syksyä kohti joukkue kuitenkin saa riveihinsä loukkaantumisista toipuneita naispelaajia. Eeva-Leena Sarajärvi on ollut jo mukana neljässä ottelussa ja oma taso on alkanut jo löytyä.

Joukkue odottaa kuumeisesti MelUsta siirtyneen maalitykki Emmi Liiaksen paluuta kentille. Paluu on erittäin todennäköistä juhannuksen jälkeen.

Vaikka edellisessä vieraspelissä FC Unitedia vastaa tulikin 4-2 tappio, toinen jakso osoitti, että viimekautinen taso on löytymässä. Liisa-Maija Raution ja Oonakaisa Ämmälän johdolla joukkue pyöritti peliä mallikkaasti.

Ottelu pelataan tänään Keskuskentällä klo 16, ja otteluun on vapaa pääsy.

© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 1210 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309