lauantai, 13 kesäkuu 2015 12:36

Nousijajoukkue Kauhava RoPSin naisten vieraaksi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Viime kaudella Pohjanmaan Kolmosen voittanut Kauhavan Kanuunat saapuu tänään RoPSin naisjoukkueen vieraaksi jalkapallon naisten Kakkosessa.Kauhavalaiset ovat saaneet huomata alun viiden ottelun aikana tason kovuuden kakkosessa. Joukkue on tällä hetkellä C-lohkon peränpitäjänä 1 sarjapisteellä maalisuhteen ollessa 4-13.

Joukkue oli keväällä samassa harjoitusturnauksessa kotijoukkueen kanssa, mutta eri lohkossa, joten kummallekin joukkueelle tämä on ensi kohtaaminen.

Pohjanmaalaiseen tapaan Kanuunat on taisteleva ja kovakuntoinen ryhmä, joka viime otteluiden niukoista tappioista huolimatta saamassa pelinsä oikeille uomille.

Kotijoukkue RoPS on aloittanut sarjan vierasotteluvoittoisesti. Viidestä ottelusta RoPS on pelannut neljä kertaa vieraissa ja ainoastaan yhden kotiottelun, jossa Pallokissat 2 kaatui niukasti 3-2.

RoPS ei ole saanut peliinsä vielä viimevuotista lentoa. Joukkue nuorentui rutkasti ja avauksessa on pääsääntöisesti 5-6 B-tyttöikäistä pelaajaa. Lisäksi samat B-tytöt pelaavat myös Ykköstä.

Syksyä kohti joukkue kuitenkin saa riveihinsä loukkaantumisista toipuneita naispelaajia. Eeva-Leena Sarajärvi on ollut jo mukana neljässä ottelussa ja oma taso on alkanut jo löytyä.

Joukkue odottaa kuumeisesti MelUsta siirtyneen maalitykki Emmi Liiaksen paluuta kentille. Paluu on erittäin todennäköistä juhannuksen jälkeen.

Vaikka edellisessä vieraspelissä FC Unitedia vastaa tulikin 4-2 tappio, toinen jakso osoitti, että viimekautinen taso on löytymässä. Liisa-Maija Raution ja Oonakaisa Ämmälän johdolla joukkue pyöritti peliä mallikkaasti.

Ottelu pelataan tänään Keskuskentällä klo 16, ja otteluun on vapaa pääsy.

© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 1053 kertaa