ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 25 touko 2015 09:04

RoPSin naisilla kolmen pisteen viikonloppu

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura pelasi viikonloppuna kaksi vierasottelua naisten Kakkosessa. Lauantaina RoPS voitti Vaasassa Iskmo-Jungsund Bollklubbenin 1-2. Sunnuntaina tuli tappio Kokkolassa Gamla-Karleby BK:lle 2-0.Pohjoislohkon taulukko on nyt mielenkiintoinen. Kolmella kärkijoukkueella on yhdeksän pistettä. RoPSilla ja kahdella muulla on puolestaan seitsemän pojoa.

RoPS-valmentaja Olavi Tammimiehen mukaan joukkueen esitykset menivät päinvastoin tulosten kanssa. Lauantaina voitto tuli takkuisella pelillä, mutta sunnuntaina hyvä vire ei tuonut pisteitä.

– Lauantai-aamulla lähdimme seitsemältä. Ajoimme suoraan Vaasaan, joten ensimmäisellä puoliajalla oli pikkuisen jalat jäädyksissä.

Pelaamista haittasi lisäksi myrskytuuli. I-JBK meni ensimmäisellä puoliajalla myötätuulessa johtoon. Toisella puoliajalla RoPSin tarvittavat maalit teki Julia Heino sekä Janina Kämäräinen.

Kokkolassa rovaniemeläiset veivät peliä ja pääsivät hyviin tekopaikkoihin. GBK:ta piti pystyssä nigerialainen huippumaalivahti Rachael Ayegba.

Kesken RoPS-hallinnan kotijoukkue onnistui vastahyökkäyksestä, kun 77 minuuttia oli pelattu. Sen jälkeen vieraiden oli yritettävä tasoittaa, jolloin GBK pystyi tekemään toisen maalin.

RoPS saa levätä pari viikkoa. Seuraava peli on 6.6. Pietarsaaressa.

© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 1092 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309