ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 24 huhtikuu 2015 08:35

RoPSin naisille oma kannustusbiisi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPSin kapteenin Liisa-Maija Raution mukaan kannustuslaulu sopii hyvin jalkapallojoukkueelle. RoPSin kapteenin Liisa-Maija Raution mukaan kannustuslaulu sopii hyvin jalkapallojoukkueelle. Kuva: Jussi Leinonen

Viime kaudella niukasti Ykkösen nousukarsinnoissa rannalle jäänyt RoPSin naisjoukkue valmistautuu kovaa vauhtia alkavaan kauteen. Joukkue pyrkii nyt entistäkin vahvemmin etenemään päätyyn asti ja Ykköseen.

Aki Mikkosen tekemä Mystinen mysteerio soi kentällä ja kopissa.Rankan harjoituskauden yksi piristysruiske on joukkueen saama oma kannustuslaulu. Kappale on rovaniemeläisen muusikon Aki Mikkosen rock-kappale Mystinen mysteerio.

– Biisissä on oikea tempo, joka nostaa naisjoukkueen energiatason ja voitontahdon maksimaalisiin sfääreihin, Mikkonen kuvailee.

RoPSin naiset tutustuivat kappaleeseen sen musiikkivideon kuvausten aikana, ja joukkue otti heti biisin omakseen.

– Jalkapallo-ottelu pitää pelata täysillä loppuun asti.

– Loppuvihellykseen saakka se on mystinen mysteerio, itsekin jalkapallomiehenä tunnettu Mikkonen kuvailee.


RoPSin naiset käyttävät uutta kannustuslauluaan moneen eri tarkoitukseen. Biisin on tarkoitus soida joukkueen astellessa kentälle kotiottelun alussa ja myös otteluiden jälkeen. Kappaletta käytetään tietenkin myös pukukopissa hengennostattajana.

– Kappale soi myös alkuverryttelyjen aikana, RoPSin naisten kapteeni Liisa-Maija Rautio kertoo.

– Biisi nostattaa meidän joukkueen yhteishenkeä, ja olemme kiitollisia Akille, että saimme kappaleen käyttöömme. Kuuntelemme ylipäätään paljon musiikkia ennen pelejä ja pelireissuilla. Ja kovaa, se nostaa taistelutahtoa, ”Lispe” jatkaa nauraen.

– Kappaleessa puhutaan pelistä ja sen pelaamisesta loppuun, joten se sopii jalkapallojoukkueelle hyvin, Rautio kehuu.


RoPSin naiset liittyvät näin Rovaniemen Palloseuran hienoon kannustuslauluperinteeseen. Kojon laulama, ja kitaralegenda Albert Järvisen kitaroima RoPS’n Roll on kannustuslaulujen klassikko. Paikkansa on myös hienosti ottanut Mr. Lordin säveltämä ja sanoittama ja Martti Servon laulama Sinisellä sydämellä.

RoPSin naisten sarjakausi Kakkosen C-lohkossa käynnistyy sunnuntaina 3.5. vierasottelulla Joensuussa FC Herttaa vastaan.

Kannustuslaulu löytyy internetistä: https://www.youtube.com/watch?v=BOYUiwgvT2c

Markku Saukko
© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 1597 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309