ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 31 heinäkuu 2014 11:53

RoPSin naiset pitivät pintansa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Liisa-Maija Rautio (vas.) ja avausmaalin tekijä Sara Stewart (2. oik.) kuuluivat RoPSin tehopelaajiin. Liisa-Maija Rautio (vas.) ja avausmaalin tekijä Sara Stewart (2. oik.) kuuluivat RoPSin tehopelaajiin. Kuva: Raija Suopajärvi

Rovaniemen Palloseuran ja Tornion Jalkapalloklubin paikalliskamppailu jalkapallon naisten Kakkosessa eteni käsikirjoituksen mukaisesti keskiviikkona Keskuskentän viheriöllä. Vierasjoukkue satsasi puolustuspeliin ja sumputti tehokkaasti keskellä.

Taktiikka oli verraton etukäteen vahvempaa joukkuetta vastaan, mutta RoPS korjasi lopulta pisteet 2–0 (1–0) voitolla eli lopputulos oli sama kuin toukokuussa Torniossa. Rovaniemeläisillä oli saumoja paljon leveämpään voittoonkin.

– Maalinteko oli tänään vaikeaa, valmentaja Olavi Tammimies totesi.

Avausosuma syntyi 38. minuutilla. Tinja Jokelainen teki esityön Sara Stewartin puskemaan maaliin.

Jokelaiselle löytyi läpi ottelun ”päällystakki” torniolaispelaajista, mutta aivan lopussa tehopelaaja lopulta onnistui maalinteossa. Syötön Jokelaisen kauden 10. maaliin tarjoili Liisa-Maija Rautio.

– Reunoilta ei saatu oikein hyökkäyksiä, ja keskellä tukkona oli torniolaispuolustus. Pisteet jäivät kuitenkin kotiin, ja se on tietysti tärkeintä, Tammimies muistutti.

RoPSin parhaimmistoon kuului keskikenttäpelaaja Kati Mourujärvi, joka pelasi kauden parhaan ottelunsa. Puolustuksen onnistujia olivat Jenna Tuunala ja Emilia Härkönen.

Maalivahti Johanna Vainionpäällä oli helppo ilta, sillä hänen ei tarvinnut torjua kertaakaan.

Sarjataulukossa kakkosena olevan RoPSin urakka jatkuu sunnuntaina Lapualla. Vastassa on Virkiä.

Jaarli Pirkkiö
© 2014 Lapin Kansa

 

Luettu 2251 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309