ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 15 kesäkuu 2014 10:23

RoPS vailla mahdollisuuksia kärkiottelussa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuralla ei ollut nokan koputtamista jalkapallon naisten Kakkosen C-lohkon kärkiottelussa lauantaina Pietarsaaressa. RoPSin tavoin puhtaalla pelillä ollut FC United rökitti vieraansa puhtaasti 4-0 (1-0).

– Nyt ei voi valittaa kun paremmalle hävittiin. Hävisimme niin fysiikassa kuin taidossa, tunnusti RoPSin valmentaja Olavi Tammimies.

RoPS sai pidettyä pelin nollassa puoli tuntia, kunnes Alexandra Olusanya täräytti maailmanluokan osuman takatolpan kautta sisään. Sama nainen karkasi tunnin kohdalla ja teki 2-0.

Kaksi viimeistä osumaa viimeisteli Ulrika Palmberg viimeisen kolmen minuutin aikana.

RoPSin maalivahti Johanna Vainionpää pelasti 3-4 varmaa tilannetta ja kuului joukkueen parhaimmistoon. Pelin takaisku oli myös Pipsa Hapon polvivamma.

Heinäkuussa RoPS pelaa kaikki ottelunsa kotikentällä. KP

© 2014 Lapin Kansa

 

Luettu 1341 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309