ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 05 touko 2014 09:02

RoPSin naisilla kuuden pisteen vieraspelireissu

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura avasi jalkapallon naisten Kakkosen puhtaalla kuuden pisteen vierasottelusaalilla. Toinen voitto lohkesi sunnuntaina Mustasaaressa, missä kotijoukkue I-JBK kaatui 0-2 (0-1).

– Tämä oli hyvä lähtö sarjaan, myönsi tyytyväinen valmentaja Olavi Tammimies.

Ennakkoon vähän epäilytti kahden pelin jaksaminen kahdessa päivässä, mutta pelko oli turha. Hyvin harjoitellut joukkue jaksoi urakan mallikkaasti.

RoPS jyräsi etenkin avausjaksolla ja siirtyi maalin johtoon muutama minuutti ennen taukoa. Mea Kivistön sivurajaheitto päätyi Janette Siepin kautta Tinja Jokelaiselle, joka pisti pallon alanurkkaan.

Peli ratkesi pian 2. jakson alussa Liisa-Maija Raution kulmapotkuun. Polvivammasta nopeasti toipunut Marju Palonen harhautti puolustuksen ja täräytti pallon ylänurkkaan, 0-2.

Vastus oli lauantaita tuntuvasti vahvempi ja urheilullisempi. I-JBK:n käytössä oli liuta Vaasan IFK:n B-tyttöjen SM-sarjaa pelaavia lupauksia. RoPSin maalilla Johanna Vainionpää ei ollut kuitenkaan yllätettävissä ja hän napsi mm. tukun kulmureita hanskoihinsa.

RoPSin keskikentän kolmikko Jokelainen - Rautio - Laura Jantunen hallinnoi peliä alusta loppuun. Topparina pelanneen farmipelaajan Janita Puhakan Tammimies ottaisi kernaasti myös seuraaviin peleihin.

Seuraava ottelu on vasta 15.5. jolloin RoPS reissaa Tornioon ToJK:n vieraaksi. Sen jälkeen alkaa peräti kolmen viikon pelitauko, jonka jälkeen on vasta ensimmäinen kotiottelu.

Kari Pyykkö
© 2014 Lapin Kansa

 

Luettu 1483 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309