ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 02 syyskuu 2013 08:16

RoPSin naiset aukaisivat maalihanat

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran naisilla on ollut tällä kaudella ongelmia maalinteossa, mutta sunnuntaina Keskuskentän viheriöllä ne olivat unohtuneet. RoPS kukisti leveästi 4–0 (1–0) kajaanilaisen vastustajansa FC Wimman jalkapallon naisten Kakkosessa.

– Meillä oli neljän viikon pelitauko, mikä arvelutti hieman etukäteen. Homma toimi kuitenkin kokonaisuutena vahvasti, vaikka ihan huippusuoritukseen ei päästykään, valmentaja Teppo Kolistaja tuumi.
Kotijoukkue teki lisäajalla peräti kaksi maalia, joista vastasivat Lumi-Tuulia Holm ja Anni Turpeinen. Avausmaalin teki Tinja Jokelainen, ja Turpeisella oli kahden osuman päivä.
Holmin maalia edelsi Maria Karppisen laukaus ylärimaan.


 

Luettu 3941 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309