ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 24 maaliskuu 2013 22:01

RoPS panostaa naisjalkapalloiluun

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura on palkannut tyttö-/ naisjalkapalloilun koordinaattoreiksi Tuomas Laakkosen ja Liisa-Maija Raution.

Koordinaattoreiden tehtävänä on luoda edellytyksiä tyttöjen ja naisten jalkapalloilun kehittämiseen Rovaniemellä. Rautio ja Laakkonen ovat aloittaneet tehtävässä1.3.2013 ja määritelleet tavoitteekseen mm. yhteistyön ja yhteisten tavoitteiden kehittämisen seuran sisällä ja myös muiden seurojen kanssa. Naisjalkapalloilulle halutaan lisää näkyvyyttä ja sitä kautta myös lisää harrastajia lajin piiriin. Kärkenä ja on tukea myös edustusjoukkueen menestymistä ja turvata sen toimintaa.
- Olemme jo aloittaneet toiminnan tutustumalla muutamiin joukkueisiin ja niiden taustahenkilöihin, Laakkonen toteaa.
- Tärkeää olisi saada hyvä "me-henki" koko RoPSin naisjalkapalloiluun, jatkaa Rautio.
- Pyrimme luomaan uudenlaisen naisjalkapallokulttuurin Rovaniemelle ja tätä kautta nostaa lisää menestyviä pelaajia jalkapallokartalle, Laakkonen kertoo.
- Ensisijaisesti keskitymme tukemaan niiden joukkueiden toimintaa, jotka meillä on jo seurassamme ja tämän jälkeen luomaan vankan juniorityön, joka on menestymisen avain, Rautio täsmentää.

Kaksi koordinaattoria aikovat toimia tiiviisti yhdessä ja heidän näkökulmansa täydentävät hyvin toisiaan. Rautio on pelannut jalkapalloa lapsesta asti, mm. OLS:n ja ONS:n juniorijoukkueissa ja tällä hetkellä hän pelaa RoPSin edustusjoukkueessa. Laakkosen vahvuutena on seuratoiminnan ja sen kehittämisen tuntemus. Molemmat opiskelevat Ramkissa liikunnanohjaajaksi ja erikoistuvat opinnoissaan valmennukseen.


 

Luettu 2530 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309