ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 06 elokuu 2012 10:50

IK Myran väänsi RoPSia kovempaa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran naisjoukkueen Pohjanmaan-reissun toinen ottelu ei tuottanut toivottua lopputulosta, kun IK Myran väänsi kotitantereellaan Alavetelissä pisteet jalkapallon naisten Kakkosen ottelussa maalein 2–1 (1–1).

– Myran on fyysisempi joukkue ja pärjäsi meille vääntöpalloissa, mutta lopputuloksesta jäi kyllä hampaankoloon. Tasapeli olisi voitu pitkin hampain ottaa, valmentaja Kimmo Savolainen tuumi.
Savolaisen mielestä tasapeli olisi ollut oikeudenmukainen lopputulos.
– Kulmapotkun jälkitilanteessa tuomari ei puuttunut asiaan, kun Myranin pelaaja pelasi palloa käsillä. Siinä vaiheessa oltiin 0–1 johdossa.
Rovaniemeläisten maalin teki Jenna Tuunala Maria Karppisen syötöstä.
Myös peliareenan kunnosta oli sanottavaa.
– Kenttä oli niin huonossa kunnossa, että peli meni välillä mutapalloksi, Savolainen tuumi.
RoPSilla on ensi lauantaina paljon pelissä, kun kajaanilainen FC Wimma tulee Rovaniemelle. Susivoudissa ratkotaan jo pitkälti sijoja kaksi ja kolme, kun Vaasan IFK on karannut muilta kärkijoukkueilta.

Jaarli Pirkkiö
© 2012 Lapin Kansa

 

Luettu 1775 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309