ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 31 heinäkuu 2012 00:54

Poutiainen lumilta RoPSin ratkaisijaksi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Tanja Poutiaisen pari päivää ennakoitua lyhyempi lumileiri Sveitsissä saattoi koitua Rovaniemen Palloseuran onneksi jalkapallon naisten Kakkosessa. Poutiainen oli järjestämässä kotijoukkueen molempia maaleja kun RoPS kukisti Petolax IF:n 2-1 (1-1) yliajan maalilla.

Vieraiden maalivahti venyi Poutiaisen laukauksen eteen kun pelikello näytti 92. minuuttia, mutta Jenna Vaara hoiti reboundin verkkoon.
Poutiainen syötti myös kotijoukkueen 1-1 tasoituksen, jonka viimeisteli Maria Karppinen. Petolahti iski maalinsa jo 1. peliminuutilla.
– Toinen jakso oli ihan yhtä maalia, mutta maaliteko oli vaikeaa vaikka loistopaikkoja oli puolenkymmentä, summasi valmentaja Kimmo Savolainen.
Poutiainen ilmoittautui peliin lauantaina, kun lumileiri lyheni huonojen olosuhteiden takia.
– Tanja jaksoi tehdä valtavasti töitä korkean paikan leirin jäljiltä, Savolainen huomioi.
RoPS pysyi sarjassa kolmantena.

KP
© 2012 Lapin Kansa

Luettu 1807 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227