ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 08 heinäkuu 2012 10:44

RoPSin naisille leveä kotivoitto

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura hallitsi vakuuttavasti tapahtumia kotiviheriöllä mustasaarelaista Iskmo- Jungsund Bollklubbia vastaan jalkapallon naisten Kakkosessa.
Lauantaina Susivoudissa pelattu ottelu päättyi lukemiin 4–0 (2–0).

Kentän hahmo oli RoPSin Tanja Poutiainen, joka oli mukana kaikissa neljässä maalissa. Jenna Tuunala puski ottelun avausmaalin Poutiaisen laukomasta kulmapotkusta.
Poutiainen teki toisen maalin läpiajon päätteeksi, syötti Maria Karppiselle kolmannen maalin ja viimeisteli vielä päätöslukemiksi 4–0.
- Hyvää peliä tämä oli meiltä. Toisaalta vastustajakin oli ok, joten laakereille ei voinut jäädä lepäämään. Paikkoja oli muutamaan lisämaaliin, RoPSin valmentaja Kimmo Savolainen totesi.
Valmentaja on tyytyväinen joukkueen nykytilanteeseen.
- Pelissä tehdään juuri niitä asioita, joita on harjoiteltu, Savolainen kehui.
Varoituksen ottelussa sai Liisa- Maija Rautio.

© 2012 Lapin Kansa

 

Luettu 1956 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309