sunnuntai, 15 touko 2011 12:18

RoPS nöyrtyi paikallispelissä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Tanja Poutiainen (kesk.) ja Jenna Vaara joutuivat tunnustamaan eilen Visan Pallon RoPSia paremmaksi. Tanja Poutiainen (kesk.) ja Jenna Vaara joutuivat tunnustamaan eilen Visan Pallon RoPSia paremmaksi.

Kemiläinen Visan Pallon juniorit ja Rovaniemen Palloseura kohtasivat toisensa naisten Kakkosessa. Ottelu oli molemmille kauden toinen. Visan Pallo oli pohjoisen joukkueista parempi maalein 0–3 (0-2).

RoPS aloitti pelin hyvin, mutta alkua lukuunottamatta Visan Pallo vei peliä miten halusi. Etenkin Natalia Kuikka oli rovaniemeläisille vaikea pideltävä. Kuikka teki joukkueensa 0–1-maalin. Toisesta maalista vastasi Tanja Miettunen. Kolmatta maalia saatiin odottaa toisen puoliajan loppupuolelle. Sanna-Maria Veikkolainen viimeisteli hyvän nousun päätteeksi Visan Pallolle 0–3-voiton.
Ottelu oli kemiläispelaajalle kauden ensimmäinen, samoin maali.
– Pelasimme hyvin joukkueena, Veikkolainen totesi.
Innon Mimmit ja Visan Pallo yhdistivät voimansa kauden aluksi.
– Peli paranee koko ajan ja opimme pelaamaan yhdessä.
Alppihiihtäjä Tanja Poutiainen taisteli RoPSin keskikentällä. Pitkän kauden jälkeen lomaa pitävä Poutiainen haikaili juoksukunnon perään.
– Ei tämä ihan niin mennyt kuin piti. Raskasta oli, mutta kai ne tilastotappiot pitää ottaa kauden aluksi. Emmekä me huonolle joukkueelle hävinneet.
RoPS hävisi myös kauden avausottelunsa, jossa Poutiainen ei vielä ollut mukana.
– Ehdin pelata ehkä viisi peliä tällä kaudella. Seuraavan kahden viikon päästä.
Kesämenoihin kuuluu myös Levi 24-maastopyöräkilpailu. Lumille Poutiainen palaa heinäkuun alussa Italiassa.

Miia Vatka
© 2011 Lapin Kansa

Luettu 2518 kertaa