ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 03 lokakuu 2010 10:44

RoPSin naiset olivat päästä karsintaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran naisjoukkue pelasi parhaansa kautensa moneen vuoteen naisten Kakkosessa. Joukkue voitti lauantaina kauden päätöspelissä mustasaarelaisen I-JBK:n vieraskentällä 0-7 (0-1) ja sijoittui lohkossaan komeasti kakkoseksi.

RoPSilla oli lopulta saumat jopa parhaaksi lohkokakkoseksi ja sitä tietä Ykkösen karsintaan. Lauantain pelien jälkeen soiteltiin naapurilohkojen tuloksia puhelin kuumana.

- Oljenkorsi tosiaan oli ja meni, summasi valmentaja Kimmo Savolainen illan suussa. RoPS ei lopulta yltänyt parhaaksi lohkokakkoseksi, mutta se ei valmentaa ainakaan harmittanut.

- Kyllä joukkueelle pitää antaa kaudesta arvosanaksi 8. Välillä oli heikkoja hetkiä, mutta enemmän niitä hyviä esityksiä, oli Savolaisen arvio.

RoPS paini koko kauden pienehkön pelaajaringin kanssa.

- Tännekin saatiin mukaan vain kaksi vaihtopelaajaa. Jostakin pitää joukkueeseen saada lisää voimia ensi kaudeksi. Toivon mukaan niitä löytyisi seuran B-tyttöjoukkueesta tai vaikka ulkopuoleltakin, Savolainen pohti.

Omasta jatkostaan hän ei vielä halunnut lausua juuri mitään. - Varmaan tässä neuvotellaan myöhemmin.

Päätöspelissä RoPS pöllyytti kotijoukkuetta varsinkin 2. jaksolla.

- Avausjakso meni vähän jännittäessä, mutta jälkimmäisellä puoliskalla nähtiin vapautunutta peliä ja pilvin pimein hyviä suorituksia.

RoPSin maaleista vastasivat hattutempun tehnyt Netta Halme, Mira Majava 2 sekä Jenny Tyni ja Jenna Vaara. Joukkueen kauden maalitykki oli 13 osumaa tehnyt Saara Ylianttila. KP

© 2010 Lapin Kansa

Luettu 2344 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309