ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 19 syyskuu 2010 10:45

RoPSin naiset lähellä kakkossijaa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran naisten joukkueen hyvä vire pitää myös kauden loppusuoralla. Lauantain Kakkosen kotiottelussa RoPS nitisti keskuskentällä oululaisen ONS II:n 4-1 (2-1).

Voitollaan RoPS varmisteli lohkon kakkossijaa. Varma se tosin ei ole, sillä Vaasan IFK:lla on yksi peli vähemmän pelattuna. SeMi Seinäjoelta on jo varmistanut paikan nousukarsintaan. RoPSin kaudesta on jäljellä vierasottelu Mustasaareen I-JBK:n vieraaksi 2.10.

- Peli oli välillä vähän puuroa, mutta pakolliset maalit saatiin väännettyä, kommentoi valmentaja Kimmo Savolainen.

RoPSin maalin jakautuivat neljälle pelaajalle. Saara Ylianttila latasi jo kauden 13. osumansa. Maalia tuulettivat lisäksi Jenny Tyni, Netta Halme ja Jonna Riipi. KP

© 2010 Lapin Kansa

Luettu 2074 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309