sunnuntai, 05 syyskuu 2010 11:13

RoPSin naiset takoivat tennislukemat

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Mira Majavan jo 6. minuutilla iskemä avausmaali vapautti Rovaniemen Palloseuran mehukkaisiin maalijuhliin II divisioonan C-lohkon ottelussa lauantaina.

Keskuskentällä pelatun ottelun lopputulos 6-0 (3-0) ei jättänyt paljon jossiteltavaa Iisalmesta saapuneelle vierasjoukkue Klubi-36:lle. Samalla RoPS palasi takaisin voittojen tielle kahden vierastasapelin jälkeen.

- Lukemat kertovat aika lailla pelin luonteesta. Me oltiin pelaavampi joukkue, eikä vastustaja saanut juurikaan paikkoja, valmentaja Kimmo Savolainen sanoi.

Savolainen oli erityisen tyytyväinen siihen, että kaikki rovaniemeläisten osumat olivat pelitilannemaaleja. Avauspuoliskolla maalikarkeloihin osallistuivat Majavan lisäksi Tanja Poutiainen ja Maria Wimmer, toisella Jenny Tyni ja Netta Halme kahdesti.

- Meidän pallollinen peli oli hyvää ja joukkue pysyi koko ottelun ajan hyvin kasassa. Maalitilanteissa myös juoksujen ajoitukset olivat kohdallaan.

Sarjakakkosena kolme kierrosta ennen kauden loppua oleva RoPS kohtaa ensi viikonloppuna vieraissa sarjan kärkijoukkue SeMin, joka on karannut 7 pisteen päähän.

- Sarjavoitto ei ole omissa käsissä, mutta joka peli yritetään voittaa. Yritetään nyt pitää tämä kakkossija. Hyvähän sekin olisi, Savolainen sanoi. PP

© 2010 Lapin Kansa

Luettu 1985 kertaa