ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 30 elokuu 2010 08:23

RoPSin naisille kaksi tasapeliä Pohjanmaalta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran viikonloppu Pohjanmaalla tuotti kaksi tasapelipistettä. RoPS kohtasi Vaasan IFK:n jalkapallon naisten Kakkosessa sunnuntaina Vaasan raviradalla. Pisteet tasattiin maalein 1-1 (0-0).

- Paikkoja oli puolin ja toisin, joten lopputulosta voi pitää oikeutettuna. VIFK oli hyvä, ja meidän piti olla tosi tarkkana erityisesti Ria Ölingin kanssa, RoPSin valmentaja Kimmo Savolainen totesi.

Öling saikin survottua ottelun avausmaalin. RoPSin tasoitus tuli 59. minuutilla, kun Mira Majava pääsi Maria Wimmerin syötöstä yksin läpi ja nosti pallon yli vaasalaismaalivahdin.

RoPSin syksyn urakka jatkuu lauantaina kotikentällä iisalmelaista Klubi-36:tta vastaan. Seinäjoen Mimmiliiga nousee normaalisuorituksilla Ykköseen, mutta RoPS on vahvasti kiinni C-lohkon kakkospaikassa. JP

© 2010 Lapin Kansa

Luettu 1733 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309