ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 23 elokuu 2009 14:14

Naisille voitto kuuden pisteen ottelussa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura pelasi jalkapallon naisten Kakkosessa lauantaina Susivoudissa riemukkaan 4-0 (2-0) voiton IK Myranista ns. kuuden pisteen ottelussa. RoPS pääsi eilisellä voitolla hieman karkuun sarjan tyvipään joukkueilta, ja on nyt 10 joukkueen lohkossa seitsemäntenä.

- Tämä oli tärkeä voitto. Pelasimme nyt hyökkäävämmällä taktiikalla kuin aiemmin, mikä onnistui, valmentaja Raimo Miettunen totesi tyytyväisenä.

Kotijoukkue hallitsi ensimmäistä puoliaikaa suvereenisti. Molemmat maalit syntyivät Elisa Tuiskun ja Saara Autton yhteistyönä 28. ja 40. minuutilla.

Toisella jaksolla Myranillakin oli paikkansa, mutta RoPSin maali pysyi puhtaana. Lopussa onnistuivat Mira Majava rangaistuspotkusta (80.) ja Jonna Riipi kauniista puskusta (83.).

RoPSin parhaimmistoon kuului myös keskikentällä loistanut Elisa Putaansuu. JP

© 2009 Lapin Kansa

Luettu 1289 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309