ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 04 touko 2009 11:32

RoPSin naiset nousivat tasoihin Seinäjokea vastaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPSin Mira Majava (oik.) viimeisteli tasoitusmaalin Seinäjoen Mimmifutista vastaan. RoPSin Mira Majava (oik.) viimeisteli tasoitusmaalin Seinäjoen Mimmifutista vastaan.

Rovaniemen Palloseuran naisjoukkue pelasi 2-2 (0-2)-tasapelin eilen Seinäjoen Mimmifutista vastaan. Kakkosen kauden toinen ottelu päättyi siis rovaniemeläisittäin samoihin lukemiin kuin lauantainen peli Iisalmea vastaan. RoPS oli eilen kaksi maalia tappiolla, mutta nousi tasoihin Tiina Kovalan ja Mira Majavan maaleilla.

Valmentaja Raimo Miettunen oli tyytyväinen joukkueen peliin.

- Pystyimme monipuolistamaan pelaamista lauantaista ja pelin hallinta oli meillä. Valitettavasti maaleja ei saatu enempää, mutta hyvä näinkin. - Onnistumisia tuli koko joukkueelta. Hyviä syöttöjä ja riistoja.

RoPSin naisten joukkueen ykköshahmo oli tasoitusmaalin viimeistellyt Mira Majava. Maalivahti Silja Pihlaja pelasi myös hyvän ottelun.

- Jos peli kulkee tähän malliin, niin odotettavissa on ihan hieno kesä, Miettunen uskoi.

RoPSin naisten kausi jatkuu vajaan kahden viikon kuluttua kotiottelulla Vaasan IFK:ta vastaan. MV

© 2009 Lapin Kansa

Luettu 3290 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309