ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 08 syyskuu 2007 13:13

RoPS:n naiset haastavat KPV:n keskuskentällä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS:n naisten kausi kakkosen C-lohkossa alkaa lähestyä loppua. Joukkueella on tänään edessä viimeinen kotiottelu, jossa RoPS kohtaa sarjakärki KPV:n keskuskentällä klo 15. Lapin Kansan viikonvaihteen urheilukalenterissa pelikenttä oli virheellisesti merkitty Susivoudiksi.

Klikkaa!

- Lähdemme haastajina otteluun. Olemme jo kauden tavoitteen saavuttaneet eli sarjapaikka säilyy. Meillä ei ole enää mitään hävittävää, valmentaja Raimo Miettunen toteaa.

Argentiinan harjoitusleiriltä napapiirille palannut Tanja Poutiainen on mukana RoPS:n kokoonpanossa. Sen sijaan Mira Majavan kausi päättyi kyynärluun katkeamiseen. Kaisa Rova kärsii puolestaan nilkkavammasta.

Joukkueiden kauden ensimmäisessä kohtaamisessa KPV:n kyyti oli RoPS:lle liikaa. Nigerialaispelaajin vahvistettu ryhmä vei kesäkuussa pelatussa ottelussa 5-0(1-0)-voiton.

- Ensimmäinen puoliaika pysyttiin silloin vauhdissa mukana, mutta sitten KPV meni menojaan. Nyt olisi revanssin paikka.

KPV johtaa lohkoa 31 pisteellä. Toisena majailevalla Semillä on 27 pistettä. Kärkikaksikon takana on kuitenkin erittäin tasaista. RoPS on kuudentena 20 pisteellä. Viidentenä sarjassa olevalla VPS-j:llä on vain yksi piste enemmän ja kolmannella Klubi-36:lla on koossa 23 pistettä. RoPS on lisäksi pelannut ottelun vähemmän kuin Klubi-36.

RoPS kohtaa vieraissa vielä 15.9. Klubi-36:n Iisalmessa ja 29.9.Karhun Kauhavalla.

- Tämä kausi on mennyt vielä peliä opetellessa. Ensi kaudeksi joukkue voisi nostaa tavoitetta kohti sarjan kärkeä, viimeiset kolme kautta RoPS:n valmentajana toiminut Raimo Miettunen toteaa.

- Toivottavasti Rovaniemelle opiskelemaan muuttavat naisjalkapalloilijat löytävät myös tiensä meidän harjoituksiin. Joukkueen runko säilynee samana myös ensi kauteen.

Naisten kakkosta: RoPS-KPV keskuskentällä tänään klo 15.

Miia Vatka
© 2007 Lapin Kansa

Luettu 1028 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309