ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 05 elokuu 2007 15:23

RoPS:n naisten peli kulkee

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran naisjoukkue jatkoi vahvoja kotiotteluitaan voittamalla Ylämyllyn Yllätyksen Kakkosen C-lohkon ottelussa maalein 6-1.

Klikkaa!

Erittäin hyvän ottelun pelannut Mira Majava iski ottelun kaksi ensimmäistä maalia, ennen kuin liperiläiset onnistuivat kaventamaan tilanteeksi 2-1. Sini Kiistala onnistui maalinteossa myös kahdesti lisäämällä RoPS:n johdon ensin 3-1:een ja vielä 4-1:een. 5-1 maalin teki Sini Roiha ja loppunumeroiksi 6-1 maalin viimeisteli Netta Halme.

- Tuloksellisesti erinomainen ottelu, RoPS:n valmentaja Raimo Miettunen totesi.

- Välillä peli kulki erittäin hyvin, mutta välillä lähdimme mukaan pitkien pallojen roiskimiseen. Viime kerrasta joukkue paransi kuitenkin erittäin paljon.

RoPS:n vakiokokoonpanosta olivat poissa Paula Kylmänen ja Saara Miettunen.

- Pelipaikat taas hiukan vaihtuivat, mutta se näyttää toimivan. Esimerkiksi Sini Roiha pelasi erittäin hyvin topparin paikalla.

Sini Kiistala onnistui niin ikään keskikentällä.

RoPS on sarjassa tällä hetkellä kolmantena. Joukkue on voittanut yhdeksästä ottelustaan viisi, pelannut yhden tasan ja hävinnyt kolme.

Yllätystä vastaan pelattu ottelu oli syyskierroksen ensimmäinen.

- Meillä oli erittäin hyvä kotiotteluiden sarja. Kotipeleistä oli tuloksena kahta pistettä vaille täydet pisteet, Miettunen totesi.

Viikon päästä RoPS:n naisjoukkue matkustaa Kokkolaan GBK:n vieraaksi. (MV)

© 2007 Lapin Kansa

Luettu 1543 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309