sunnuntai, 08 heinäkuu 2007 15:45

RoPS ja Klubi-36 tasasivat pisteet

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura ja iisalmelainen Klubi-36 pelasivat 3-3 (3-0) tasapelin jalkapallon naisten Kakkosessa lauantaina Susivoudissa.

Klikkaa!

RoPS esitti kotiviheriöllä kauden parasta peliä Kakkosen C-lohkon kärkijoukkueisiin lukeutuvaa Klubia vastaan. Ensimmäisen jakson perusteella rovaniemeläisillä oli täydet mahdollisuudet napata koko pistepotti, mutta Klubi puristi toisella puoliskolla tasoihin.

- Ensimmäisellä puoliajalla pelattiin juuri niin kuin piti. Pelaajat liikkuivat kentällä, ja vastustajan maalille mentiin röyhkeästi, valmentaja Raimo Miettunen kiitteli joukkueen asennetta.

RoPSin avausmaalin teki Ulla Niskala. Hyvällä pelipäällä ollut Tanja Poutiainen onnistui maalinteossa kahdesti.

Toista jaksoa hallitsivat vieraat. Klubilla ei ollut kovin montaa maalintekopaikkaa, mutta iisalmelaiset hyödynsivät ne Kati Koskelinin johdolla tehokkaasti ja rynnistivät tasoihin.

- Siinä vaiheessa meinasi tulla jo pelko puseroon, mutta onneksi vieraat eivät saaneet enempää maaleja. Kieltämättä lopputulos on hieman tappionmakuinen, vaikka yksi pistekin on hyvä saavutus.

- Meillä oli tilanteita vaikka voittoon asti, mutta rutiinia puuttuu vielä. Välillä ollaan vietävänä, kun pitäisi viedä. Parempaan suuntaan ollaan kuitenkin menossa, valmentaja Miettunen vakuutti. (JP)

© 2007 Lapin Kansa

Luettu 1127 kertaa