ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 01 heinäkuu 2007 15:25

Netta Halmeen hattutemppu nosti RoPSin kotivoittoon

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran naisjoukkue intoutui rajuun loppukiriin toisella pelijaksolla II divisioonan kotiottelussa IK Myrania vastaan Mäntyvaarassa. Kärkipelaaja Netta Halme iski toisella jaksolla puhtaan hattutempun ja käänsi puoliajan 1-2 -tappiotilanteen 5-2 voitoksi.

Klikkaa!

 

- Hyvä esitys joukkueelta. Nyt toteutettiin käytännössä niitä asioita, joita harjoituksissa on käyty läpi. Läpisyötöt ja kaksi vastaan yksi -tilanteista tuli mukavasti tulosta, kehui valmentaja Raimo Miettunen.

RoPSilla oli maalipaikkoja huomattavasti isompaan lopputulokseen, mutta Kruunupyystä tulevan Myranin maalivahti pelasti tukun huippupaikkoja. Netta Halme oli kuitenkin pitelemätön. Hän päätti kaksi hyvää vastahyökkäystä maaliin ja hoiti kolmannen osuman päällään sen jälkeen kun maalivahti oli puolittain torjunut tilanteen. RoPSin muista osumista vastasivat Mira Majava ja vasempana laitalinkkinä onnistunut Tiina Repo.

Ilahduttavaa oli myös vasemman puolustajan Kaisa Rovan paluu kentille pitkän loukkaantumisen jälkeen. Rova pelasi toisen jakson.

RoPSin pelit jatkuvat ensi lauantaina Susivoudissa klo 15 kun vieraaksi tulee Klubi-36 Iisalmesta. (KP)

© 2007 Lapin Kansa

Luettu 1904 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309